Turistička ponuda

Odaberi zeleno u hotelu The Westin Zagreb

The Westin Zagreb hotel priključen je ekološkoj inicijativi Make a Green Choice

Odaberi zeleno u hotelu The Westin Zagreb
Znate li što se može dogoditi ako samo jednom, tijekom svoga boravka u hotelu The Westin Zagreb, odbijete usluge domaćinstva (pospremanja sobe) ili pak ako razmislite o svojim stvarnim potrebama te pripazite na uštedu vodu, struje i plina. 
 
Hotel Westin u Zagrebu dio je ekološke inicijative za zaštitu okoliša Make a Green Choice (Odaberite zeleno) kojom se diljem svijeta smanjuje negativan utjecaj na okoliš i to uštedom električne energije, očuvanjem svježe pitke vode i smanjujem naše sveukupne potrošnje energije. Za svaku noć koju provedete u Westinu, a kada odbijete uslugu domaćinstva, The Westin Zagreb hotel će vas nagraditi, a vi ćete moći odabrati između dodatnih 5 eura (38 HRK) za potrošnju hrane i pića u sklopu hotela ili dobiti dodatnih 500 Starpoints®bodova. 
 
A što samo jedna noć u kojoj pripazite na potrošnju energije može učiniti? Ako razmišljate o uštedi energije - vode, struje i plina - evo za vas malo matematike. 37,2 galona vode je 596 čaša, što je dovoljno za godišnje ispijanje dvije čaše vode dnevno jedne odrasle osobe. Ako uštedite samo 0.19 KW na sat električne energije, to će biti dovoljno za rad Energy Star-ocijenjenog laptopa kroz 10 sati. A ako pak uštedite 25,000 KJ plina - bit će to dovoljno energije za grijanje 37 četvornih metara prostora na 21°C tijekom 4 sata i to kada je vanjska temperatura -12 ° C.
 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.