Događanja

O kreativi i novim tehnologijama na konferenciji Može li hrvatski turizam 365

Cjelogodišnji turizam jedan je od najvažnijih izazova daljnjeg razvoja hrvatskog turizma, što je tema kojom se bavi konferencija Može li hrvatski turizam 365

O kreativi i novim tehnologijama na konferenciji Može li hrvatski turizam 365

U utorak, 24. rujna u Sheraton Zagreb Hotelu održat će se treća po redu međunarodna konferencija o cjelogodišnjem turizmu „Može li hrvatski turizam 365“, a ovogodišnja tema konferencije je „Kreativa i nove tehnologije“.

Cjelogodišnji turizam jedan je od najvažnijih izazova daljnjeg razvoja hrvatskog turizma, ali i turizma u regiji, na svim razinama, od strateške do operativne, posebno s aspekta održivosti. U Hrvatskoj postoji veliki potencijal razvoja cjelogodišnjeg turizma, kako na obali, tako i u kontinentalnom dijelu.

O kreativi i novim tehnologijama na konferenciji Može li hrvatski turizam 365

Ove će godine sudionici konferencije imati priliku poslušati brojne eminentne stručnjake iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Španjolske, Velike Britanije i drugih vrhunskih turističkih destinacija koji će se dotaknuti mnogih zanimljivih tema poput - cjelogodišnjeg turizma, trendova i održivosti o kojima će govoriti Bruno Walter, ITB Advisory, Jill Thompson, Thomas Cook i James Chappell, Horwath HTL London; o kreativnom recikliranju lokalnih specifičnosti do nove kvalitete i doživljaje po mjeri suvremenih turista govorit će Caroline Couret, Creative Tourism Network®; o primjenama novih tehnologija u turizmu govorit će Marko Lukičić, Jadranka grupa i Acquaint; zanimljive i edukativne uspješne primjere iz prakse predstavit će Chelo Escabias, North Incomig Service, Bettina Habel, Vulcano Schinkenmanufaktur, Dominik S. Černjak, Collegium Mondial Travel i Andrijana Copf, Sarajevo Film Festival, a o konkretnim koracima od cilja do realizacije na panelu će govoriti Tomislav Varga, Atlas TA i Petar Pavić, S.T.A.R. Digital Grupa.
 
- Kao i prethodnih godina, i ove  nam je godine cilj predstaviti i razgovarati o potencijalima, mogućnostima, pozitivnim praksama i rješenjima za razvoj cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj i regiji te razviti prijedloge kako potaknuti i razvijati turizam 365. Ove godine poseban smo naglasak stavili na nove tehnologije i kreativnost, jer vjerujem kako nam je upravu tu potrebno malo motivacije i hrabrosti, a razgovarat ćemo i o održivosti, razvoju destinacija i trendovima u svim sferama turizma - naglašava Ivana Kolar, organizatorica konferencije.

O kreativi i novim tehnologijama na konferenciji Može li hrvatski turizam 365

Pokrovitelji konferencije su Ministarstvo turizma RH i Hrvatska gospodarska komora.

Dosadašnja dva izdanja konferencije uz brojne domaće i svjetske stručnjake turizma, privukla su preko tristotinjak sudionika – predstavnika hotela, toplica, turističkih tvrtki i obrta, turističkih agencija, turističkih zajednica i gradova.

Razvoj cjelogodišnjeg turizma vruća je tema koja uvijek izaziva veliki interes stručne javnosti i medija. Konferencija Može li hrvatski turizam 365? – kreativa i nove tehnologije, izvrsna je prilika za umrežavanje svih aktera uključenih u razvoj turizma.

Više o konferenciji i prijave na web stranici: http://www.turizam365.com/

Organizator konferencije: Julius Rose d.o.o.


Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.