Info

Nikad lakše do bankomata

Odsada vam potragu za bankomatima olakšavaju čuda moderne tehnologije - mobilne aplikacije i interaktivna karta

Nikad lakše do bankomata

Potraga za bankomatom u nepoznatom je gradu test živaca i splet nes(p)retnih odluka – iako su bankomati dostupni na svakom koraku, čini se da to nije slučaj i s bankomatom vaše banke. Tek što ste se pomirili sa sudbinom i platili proviziju drugoj banci, iza prvog se ugla ukazuje ono što ste cijelo vrijeme tražili, bankomat vaše banke!

Nikad lakše do bankomata

Odsada vam traženje bankomata olakšavaju mobilne aplikacije, poput Bankomati HR koja brzo i učinkovito daje pregled najbližih bankomata odabrane banke, a sadrži lokacije bankomata Erste Banke, Hrvatske poštanske Banke (HPB), Hypo Banke, OTP banke, Privredne banke Zagreb (PBZ), Raiffeisen Banke, Splitske Banke i Zagrebačke banke (ZABA). Potragu vam olakšavaju lokacijske usluge bankovnih aplikacija koje s obzirom na vašu lokaciju obilježavaju najbliže bankomate, a za pretraživanje lokacija bankomata koristit će vam i interaktivna karta dostupna na linku.


 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.