Događanja

Nikad lakše do B2B sastanaka na sajmu turizma Place2go

Otkrijte zašto je Place2go proteklih pet godina privukao više od 810 izlagača iz 30 zemalja, više od 60 tisuća posjetitelja, te organizirao više od 150 atraktivnih prezentacija i predavanja

Nikad lakše do B2B sastanaka na sajmu turizma Place2go

Od 20. veljače putem mobilne aplikacije za Android i iOS sustave unaprijed dogovorite termin sastanka s ključnim partnerima i potencijalnim klijentima, izlagačima na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma Place2go, koji se u Areni Zagreb održava od 17. do 19. ožujka! Prijavom na aplikaciju osiguravate besplatnu ulaznicu za prvi dan sajma, 17. ožujka, koji je po uzoru na slične svjetske sajmove isključivo poslovnog karaktera.

Prijava na sajam i dogovaranje sastanaka nikad nije bilo lakše! Nema čekanja, gužvi, redova, a raspored vaših poslovnih susreta u svakom trenutku možete provjeriti. Osim biznis dijela, tog dana očekuju vas zanimljive panelice i predavanja vezana uz trendove u turizmu i putovanjima. Otkrijte zašto je Place2go proteklih pet godina privukao više od 810 izlagača iz 30 zemalja, više od 60 tisuća posjetitelja, te organizirao više od 150 atraktivnih prezentacija i predavanja.

- Ove impresivne brojke razlog su zašto se ovu, šestu godinu, sajam seli na atraktivnu lokaciju u Arenu Zagreb. Samo ove godine očekuje vas više od 200 izlagača iz dvadesetak zemalja, a atraktivni zabavni program i nagradne igre razlog su više da ga posjetite i u B2C danima, otvorenim za javnost 18. i 19. ožujka - ističe Damjana Domanovac, direktorica sajma.

Više informacija na www.place2go.org

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.