Vijesti

News Flash: Ovog ljeta ne manjka zabave i nezaboravnih trenutaka

Adrenalinski spust, plivanje sa sirenama, ljetni partyji (i to bez mamurluka, molim) – neka ovo ljeto bude za pamćenje

News Flash: Ovog ljeta ne manjka zabave i nezaboravnih trenutaka

Stiglo nam je dugo očekivano ljeto, a upravo su ti mjeseci idealni za opuštanje i razonodu. Bilo da ljeto provodite na gradskom asfaltu čekajući godišnji odmor, ili se već opuštate na obali, sadržaja nikako ne manjka.

Adrenalinska oaza u Parku prirode Papuk

Pustolovi svih generacija od sada mogu testirati svoju spretnost na dva vrhunski opremljena poligona u novootvorenom Adrenalinskom parku Duboka u prekrasnom Parku prirode Papuk. Riječ je o jedinstvenoj atrakciji u kontinentalnoj Hrvatskoj vrijednoj 618 tisuća kuna koja je dio velikog projekta "Geo priče UNESCO geoparka“. Ovaj ambiciozni projekt ukupne vrijednosti 90.090.587,54 kuna, s 85 posto iznosa sufinanciraju Ministarstvo regionalnog razvoja i fondovi Europske unije. Za dva sata uživanja i neograničen broj pokušaja cijena za odrasle iznosi 80 kuna, a za djecu 50 kuna. Dovoljno je dan prije najaviti dolazak na mail turizam@pp-papuk.hr i zabava je zagarantirana.

News Flash: Ovog ljeta ne manjka zabave i nezaboravnih trenutaka

Hrvatska dobiva kulturnu rutu Nikole Tesle

Napravljen je još jedan korak za formiranje prve europske kulturne rute s polazištem iz Hrvatske koja je inspirirana velikanom Nikolom Teslom. U sklopu trodnevne manifestacije proslave 163. rođendana velikog znanstvenika potpisana je Povelja o suradnji Nikola Tesla Network – Mreža Nikola Tesla. - Nikola Tesla je nesumnjivo jedan od naših najvećih velikana. Smatrali smo da treba pokrenuti rutu Nikola Tesla gdje bi Hrvatska kao Teslina domovina bila njezin inicijator i nositelj, ali i prva točka na toj ruti - pojašnjava Dijana Katica, predsjednica Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj Klub članova „Selo“.

News Flash: Ovog ljeta ne manjka zabave i nezaboravnih trenutaka

Sirene dolaze na Jadran

Zaljubljenici u more i bajke ovoga će se ljeta, od  6. do 25. kolovoza, imati priliku družiti s pravim morskim sirenama u Falkensteiner Family Hotelu Diadora u Petrčanima nedaleko od Zadra, poznatom kao savršenom mjestu za obiteljski odmor gdje zabave ne nedostaje. Austrijski show Austrian Mermaids koji je od 2014. do danas postao važno mjesto susreta za sve austrijske sirene sada prvi put dolazi na Jadran kako bi se sirene družile u autentičnom morskom ambijentu.

News Flash: Ovog ljeta ne manjka zabave i nezaboravnih trenutaka

Terme Tuhelj otvaraju luksuzni kamp s pet zvjezdica

Nova senzacija zagorskih termi otvara se krajem srpnja i već izaziva veliko zanimanje putnika koji prate turističke trendove. Ukupno 56 kamp mjesta raspoređenih u dvije zone bit će smješteno na oko 20 tisuća četvornih metara, a tu će se nalaziti i restoran i bar za istinske hedoniste, kamp servis, prostor za kupanje kućnih ljubimaca, sanitarne prostorije prilagođene osobama s invaliditetom, obiteljske kupaonice, svlačionice, igralište za djecu, tereni za golf i tenis.

News Flash: Ovog ljeta ne manjka zabave i nezaboravnih trenutaka

Za ljeto puno zabave, bez mamurluka


Godišnji odmori su vrlo kratki i prolete u trenu. Zašto ne bismo “pametno partijali” i maksimalno iskorištavali svoje ljetne dane uz Enterosgel? Nitko ne voli situacije glavobolje i mamurluka koje nas dočekaju dan nakon nekog super tuluma. Alkohol je toksin i tijelo ga se želi riješiti, a Enterosgel je inovativni crijevni adsorbens (enterosorbent) koji veže toksine u probavnom sustavu i uklanja štetne tvari, patogene i alergene iz tijela. Djelatna tvar je organosilicijevi polimerni spoj porozne strukture i konzistencije gela koji djeluje kao „pametna spužva”, tj. selektivno veže štetne tvari, patogene i alergene i omogućava njihovo uklanjanje iz organizma.

News Flash: Ovog ljeta ne manjka zabave i nezaboravnih trenutaka


 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.