Vijesti

Nastup magazina Place2go na Franchise Expo Paris

Magazin Place2go po prvi puta nastupa na sajmu franšiza u Parizu – Franchise Expo Paris, koji se održava od 20. do 23. ožujka 2016.

 Nastup magazina Place2go na Franchise Expo Paris

Cjelokupnu hrvatsku delegaciju na sajmu Franchise Expo Paris čine Varteks, Diadema i turistički magazin Place2go, a sudjelovanje se odvija u organizaciji Hrvatske gospodarske komore te u suradnji s Hrvatskom udrugom za franšizno poslovanje. Već u prva dva dana sajma Franchise Expo Paris hrvatske su tvrtke ostvarile značajne kontakte koji će, ukoliko se pozitivno realiziraju, omogućiti hrvatskim tvrtkama proboj na svjetska tržišta.

Varteks je prikazao svoj novi Travel 4ever paket namijenjen poslovnim putnicima. Sačinjavaju ga muški odjevni predmeti, obuća i modni dodaci, a posebnost je što čak ni sakoe nije potrebno glačati. Diadema je predstavila kolekciju proljeće/ljeto 2016. i jesen/zima 2016/17.

- Turistički magazin Place2go prisutan je na francuskom tržištu već šestu godinu, a ovo je prilika da se magazin franšizno proširi i na druge zemlje, uz već šest postojećih tržišta na kojima smo prodali franšizu – francusko, njemačko, talijansko, srpsko, slovensko i bosansko-hercegovačko. Odnedavno je magazin promijenio ime, naziv Putovanja za dvoje pretvorili smo u internacionalno zvučno ime Place2go kako bi privukli još veći broj inozemnih suradnji – izjavila je vlasnica franšize Damjana Domanovac.

putovanjazadvoje.com 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.