Vijesti

Naš Zagreb - najbolja europska adventska destinacija

Za posjetiti najbolji adventsku destinaciju više ne treba potegnuti do Beča, Berlina, Bruxellesa i Leipziga - dovoljno je prošetati ulicama Zagreba

Naš Zagreb - najbolja europska adventska destinacija
Zagreb je premoćni pobjednik izbora za najbolju božićnu destinaciju u Europi 2015. godine, a iza sebe je ostavio velike europske metropole poput Londona, Bruxellesa, Leipziga, Dresdena, Beča, Londona i Berlina. U izboru za najbolju božićnu destinaciju na portalu European Best Destinations sudjelovalo je 101.703 osoba iz 176 država svijeta, od čega je Zagreb dobio gotovo 30.000 glasova, točnije 29.901 i tako glatko odnio titulu najboljega.
 
Na drugom mjestu se našao Strasbourg, a treće je mjesto osvojio Aachen. “Tijekom Adventa, Zagreb nudi posebnu atmosferu kakvu jednostavno morate iskusiti. Sve veći broj turista odlučuje se za posjet glavnom gradu Hrvatske zato što postoji zabava za doslovno svakoga. Gradske ulice i trgovi pozivaju vas da zapjevate i zaplešete”, napisali su na portalu European Best Destinations.
 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.