Wellness

Moćna mikrodermoabrazija - tretman koji vašu kožu vraća u život

Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija koja se radi u Poliklinici Bagatin pomlađuje i regenerira kožu, a pomaže i kod problematičnih stanja kože

Moćna mikrodermoabrazija - tretman koji vašu kožu vraća u život

Teretana za vašu kožu, kraljica svih tretmana ili spa za lice – samo su neki od naziva za ovaj popularan, neinvazivan tretman, koji je ujedno jedan od najčešće izvođenih tretmana u svijetu i peti po popularnosti u Americi. Godišnje se napravi gotovo milijun tretmana mikrodermoabrazije što dovoljno govori o njezinoj učinkovitosti i blagodatima koje daje. Zdrava i njegovana koža lica imperativ je današnjice, a ako vam geni nisu naklonjeni i imate nešto zahtjevniju kožu, pomoć stručnjaka vam je neophodna. Zahvaljujući inovacijama na području estetike lica koje dolaze u obliku vrhunskih tretmana i preparata, vaša će koža zablistati.

Što je Skin Peeler mikrodermoabrazija?

Namijenjena svim tipovima kože, neovisno o godinama, Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija će savršeno osvježiti i regenerirati svaki tip kože, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te koži vratiti zdrav i njegovan izgled. Osim za lice kojemu je prvenstveno namijenjena, njezina je primjena puno šira. Ono što je manje poznato jest da se 'mikra' može koristiti i za vrat, prsa, trbuh, ruke, nadlanice, stražnjicu, bokove i noge. Također, često je primjenjiva i kod redukcije strija jer su one formirane u dermisu, za razliku od ostalih nesavršenosti koje se stvaraju u epidermisu.

>> Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

Moćna mikrodermoabrazija - tretman koji vašu kožu vraća u život

Tako jednostavna, a tako moćna

Ovo je izuzetno nježna i bezbolna metoda, bez rizika od alergije i ožiljaka, metoda kojom se može individualno regulirati do kojeg se stupnja želi pristupiti tretmanu. Pomoću toka kristala aluminijevog oksida, koji su ujedno najčišći kristali na tržištu pročišćeni čak tri puta, posebnim se uređajem Reviderm Skin Peeler potpuno kontrolirano odstranjuje gornji sloj kože, odnosno, uklanjaju se mrtve stanice. Stimulira se snažan rast novih, zdravih stanica u bazalnom sloju kože koje migriraju u gornje slojeve obnavljajući nastala mikrooštećenja na tkivu.

Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija koja se radi u Poliklinici Bagatin, siguran je i visoko učinkovit način vraćanja čistoće i mladenačkog sjaja koži. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a redovitim odlascima povećava se broj živih stanica kože zahvaljujući čemu se mogu riješiti ozbiljniji problemi poput problematične i grube kože, bora, oštećenja od sunca, akni i popratnih nečistoća ili pak dehidracije (podočnjaka).

>> Dubinska hidratacija krije tajnu savršene kože tijekom ljeta

Moćna mikrodermoabrazija - tretman koji vašu kožu vraća u život

Cjelovit pristup

Cjelovit pristup svakom klijentu u Poliklinici Bagatin podrazumijeva specijalistički pregled i Visia analizu kože na temelju čega će se, uz određene indikacije kože, definirati kompletna preporuka tretmana za rješavanje problematike.

Moćna mikrodermoabrazija - tretman koji vašu kožu vraća u život

Mikrodermoabrazija početak je svake dobre priče sa sretnim završetkom za vašu kožu. Može se izvoditi samostalno, no većinom je uvertira u druge anti-age tretmane poput mezoterapije, PRP terapije pomlađivanja matičnim stanicama ili Dermapen terapije mikroiglicama. Nakon samog tretmana, novim zdravim stanicama potrebno je osigurati i određene aktivne sastojke u kućnoj njezi kako bismo održavali rezultate tretmana. Već po završetku prvog tretmana možete očekivati vidljivo osvježenje kože, dok je za rješavanje malo izazovnijih stanja kože potreban kontinuitet od barem 5 tretmana.

www.poliklinikabagatin.hr


 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.