Vijesti

Mjesečna akcija Croatia Airlinesa se nastavlja: Oslo, Helsinki i Stockholm čekaju na vas

Rezervirajte svoj let i od svibnja do listopada, više puta na tjedan, poletite na atraktivan sjever Europe - sada uz još povoljnije aviokarte

Mjesečna akcija Croatia Airlinesa se nastavlja: Oslo, Helsinki i Stockholm čekaju na vas

Croatia Airlines, u sklopu mjesečne akcije u travnju, nudi vam povoljnije cijene aviokarata za Oslo, Helsinki i Stockholm.

Povratne aviokarte za izravne letove iz Zagreba u Oslo možete kupiti po cijeni već od 180 eura, za letove iz Zagreba u Helsinki već od 179 eura, a za letove u Stockholm već od 177 eura.

Oslo će vas očarati jer krase ga široke ulice, zeleni trgovi s fontanama i parkovi. Očekuju vas Helsinki, bijeli grad sjevera, krasan u svako doba godine i Stockholm, veliki grad u malom, grad lijepe arhitekture i zelenih oaza.

Stoga rezervirajte svoj let i od svibnja do listopada, više puta na tjedan, poletite na atraktivan sjever Europe!

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr i pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake!

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.