Vijesti

Ministar Lorencin na WTM sajmu u Londonu

Londonski sajam World Travel Market odlična je prilika za promoviranje Hrvatske kao turističke destinacije

Ministar Lorencin na WTM sajmu u Londonu

Otvaranjem turističkog sajma World Travel Market (WTM) započela je službena sajmišna promidžba turističke ponude za sljedeću godinu. Riječ je o jednoj od najvažnijih svjetskih turističkih burzi, koja se ove godine održala u Londonu od 2. do 5. studenoga 2015. godine, a među brojnim štandovima turističkih destinacija predstavila se i Hrvatska. S više od 50 000 posjetitelja, sajam predstavlja izuzetnu prilika da se Hrvatska, kao turistička destinacija, dodatno približi organizatorima putovanja koji utječu na realizaciju turističkog prometa. S obzirom na različite preferencije putnika, od vlastitog aranžmana do all-inclusive ponuda, važno je održavati kvalitetne odnose i suradnju s međunarodnim partnerima koji se bave organizacijom putovanja, ali i svima ostalima čije su djelatnosti usko vezane uz turizam.

Ovo je prvi sajam na kojem se Hrvatska predstavlja s novim aktivnostima i vizualima koji su usklađeni s novim krovnim komunikacijskim konceptom „Croatia - Full of Life“. Time je predstavljena promjena u brendiranju Hrvatske, od mediteranske zemlje sunca i mora do cjelogodišnje destinacije pune života. Hrvatska se turistička ponuda predstavila na štandu veličine 200 m2 koji je redizajniran u skladu s novim komunikacijskim konceptom. Izgled cjelokupnog štanda sada je vizualno čišći i moderniji, uz dodatak više fotografija destinacija i emocija. Na štandu Hrvatske turističke zajednice organizirana je i dodatna aktivnost - nagradna igra u sklopu koje su posjetitelji mogli istraživati hrvatske destinacije i regije kroz zanimljiv i interaktivan način („Bringing Croatia to life“), uz promotivne poklone u vidu USB punjača za mobitel u skladu s inačicom slogana „Full of Energy“.

 

Foto: news.wtmlondon.com
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.