Wellness

Međunarodno priznanje lošinjskom Bellevue hotelu

Osvajanjem prestižne nagrade u u kategoriji Best New Spa & Wellness property, Bellevue je pokazao da se kvalitetom može mjeriti sa svjetskim elitnim destinacijama

Međunarodno priznanje lošinjskom Bellevue hotelu

Lošinjski hotel Bellevue dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade u kategoriji Best New Spa & Wellness property, čime je ovaj hotel s 5* postao prvi hotel u Hrvatskoj koji je dobitnik ove međunarodne nagrade. Nagradu Global Wellness Travel Awards dodjeljuje tvrtka Spafinder Wellness, najveća svjetska marketinško-medijska tvrtka koja se bavi spa i wellness industrijom. U 20 kategorija natječe se 504 wellnessa, hotela i resorta iz čak 53 zemlje, a uspjeh lošinjskog hotela Bellevue pokazuje da se može mjeriti s bilo kojom svjetskom elitnom destinacijom.

Originalna arhitektura hotela Bellevue iz šezdesetih godina prošlog stoljeća obnovljena je uz korištenje vrhunskih materijala, pri čemu se posebna pozornost posvetila kreiranju spa i wellness sadržaja. Uz prednosti lošinjske klime za iskorištene za poboljšanje zdravlja, stvorena je jedinstvena Spa klinika koja predstavlja savršen izbor za ugodan bijeg od svakodnevice i revitalizirajuće wellness iskustvo.  

Međunarodno priznanje lošinjskom Bellevue hotelu

Gostima su na raspolaganju luksuzne sobe za dvoje, spa relax zona i spa luxury garden. Posebnost Spa klinike je Thallassarium koji je posvećen vrhunskoj njezi tijela za programe de-tox, anti-aging i de-stress. Hidroterapija, bodycocoon, aparat Eximia za lice i tijelo na bazi laserporacije i radiofrekvencije, LCM system te terapija bojama i frekvencijom zvuka samo su dio luksuznog tretmana koji vas očekuje u hotelu Bellevue. Usto su stručno medicinsko osoblje i terapeuti osmislili niz jedinstvenih health & beauty tretmana koji, spajajući vrhunske kozmetičke pripravke te metode holističkog pristupa, suvremene psihologije i moderne medicine, gostima jamče potpunu revitalizaciju.

  

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.