Lifestyle

Med Contour Multipower - sinonim za neinvazivno oblikovanje tijela

Revolucionarni Med Contour Multipower klijentima omogućava potpuno sigurno, nekirurško oblikovanje i zatezanje kože tijela te pomlađivanje lica

Med Contour Multipower - sinonim za neinvazivno oblikovanje tijela

Tri ljepotice Bojana Gregorić Vejzović, Anita Dujić i Iris Androšević Pinjuh izabrale su upravo Imed polikliniku i Med Contour Multipower kako bi pripremile svoje tijelo za ljeto i kupaće kostime. Naime, Med Contour Multipower je sinonim za najbolji neinvazivni tretman nekirurškog oblikovanja tijela. - Siguran 100 %, bez ikakvih neželjenih posljedica i s odmah vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana, što je idealna opcija prije odlaska na more, zateže kožu i čini je glatkom i svježom - složile su se Iris, Anita i Bojana.

Zašto baš Med Contour Multipower, upitali smo doktora Aleksandra Milenovića iz Poliklinike Imed. - Med Contour Multipower je nova, ultimativna platforma za nekirurško oblikovanje tijela, zatezanje kože i lifting lica. Kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita, zatezanja kože i face liftinga. Vidljivo uklanja masne naslage s problematičnih područja koja ni pravilna ishrana ni redovita fizička aktivnost ne mogu ukloniti, celulit nestaje, a tonus kože vidno se poboljšava.

Riječ je o ultrazvučnom aparatu koji je potpuno siguran po zdravlje i funkcionira po principu upotrebe niske i visoke ultrazvučne frekvencije osiguravajući pritom duboko i ciljano prodiranje u masno tkivo bez oštećenja okolnog tkiva. Razaranjem membrana masnih stanica, dolazi do nestajanja masnih kiselina i triglicerida putem limfnog sistema, tako da je sama završnica tretmana upravo limfna drenaža koja dodatno pospješuje čitav proces oslobađanja organizma od suvišnih masnoća i smanjuje obujam tretiranog područja u prosjeku 2,5 cm nakon jednog tretmana. Najvažnije je to što sama procedura ne zahtijeva specijalnu pripremu, klijenti se neposredno nakon nje mogu vratiti svojim uobičajenim aktivnostima i zadovoljni efektima koji se mogu mjeriti, rado dolaze na tretman koji opisuju kao toplu i ugodnu masažu. - otkrio nam je dr. Aleksandar Milenović.

Uređaj Med Contour Multipower novi je uređaj višestruko nagrađivane Med Contour linije, koji je klijenticama i klijentima u Hrvatskoj dostupan u Poliklinici IMED, vodećoj regionalnoj privatnoj poliklinici. Poliklinika Imed dugogodišnji je savjetnik muškaraca i žena kojima, koristeći napredne tehnike, pruža široku ponudu usluga s područja dentalne medicine i estetske kirurgije. Liječnici Poliklinike Imed, konstantnim stručnim usavršavanjem i praćenjem trendova estetske kirurgije, omogućuju klijentima vrhunsku uslugu koja osigurava najbolje rezultate. Cilj stručnog tima Imed-a je dugoročna trajnost radova i zadovoljstvo pacijenata.

Revolucionarni Med Contour Multipower klijentima omogućava potpuno sigurno, nekirurško oblikovanje i zatezanje kože tijela te pomlađivanje lica, a sastoji se od četiri aplikatora, Body Shape, Body Shape and Tight, Draining i Face lifting. Kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju i vakuum, uređaj na efikasan i potpuno bezbolan način preoblikuje tijelo, omogućuje uklanjanje celulita, zatezanje kože te face lifting.

Body shape aplikator namijenjen je uklanjanju masnih naslaga i razbijanju celulita, a tretman se preporučuje muškarcima i ženama koji žele neinvazivnom metodom oblikovati svoje tijelo. Ovaj nastavak služi tretiranju prekomjerne količine masnog tkiva formiranog na područjima poput abdomena, stražnjice, nogu te ruku. Na ovaj način se poboljšava dubinska struktura kože zbog čega ona djeluje mnogo mlađe i svježije. Rezultati su slični rezultatima koji se dobiju operativnom liposukcijom i trajni su dok god se klijent pridržava aktivnog načina života i preporučenog načina prehrane. Klijenti se, nakon tretmana, mogu odmah vratiti u svakodnevne aktivnosti.

Body shape and tight je aplikator koji utječe na elastičnost te glatkoću kože. Ovim tretmanom je kod klijenata moguće poboljšati teksturu površinskog sloja kože te regeneraciju tkiva. Rezultate kao što su poboljšana epidermalna struktura kože te reorganizacija dermisa, postizanje boljeg tonusa kože te povećanje kolagenih vlakana klijenti primjećuju već nakon samo jednog tretmana jer koža djeluje elastično, glatko i svježe.

Draining aplikator namijenjen je stimulaciji limfnih žlijezda s ciljem uklanjanja viška toksina te masti u tijelu. Kod klijenata se ovom metodom pospješuje cirkulacija krvi u pojedinim tretiranim dijelovima tijela.

Med Contour Multipower osim aplikatora za tijelo posjeduje i dobro poznatu i provjereno učinkovitu sondu iz novog Med Visage uređaja. Face Lifting aplikator, korištenjem  tehnologije ultrazvuka i radiofrekvencije, pruža dubinski tretman koji omogućuje značajno smanjenje bora na licu i opuštene kože na licu, vratu i dekolteu.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.