Wellness

Matične stanice u službi pomlađivanja

Tijelo ima sposobnost regenerirati se i obnoviti, a matične stanice pritom imaju vodeću ulogu

Matične stanice u službi pomlađivanja
Dobro je poznato kako naše tijelo oduvijek ima sposobnost regeneracije - vidljivo je to po zacjeljivanju rana, iscjeljenju tkiva i oporavku nakon bolesti, a poznato je i kako matične stanice pritom imaju vodeću ulogu. Terapija matičnim stanicama, koju toliko vole svjetske zvijezde, od sada je dostupna i u Hrvatskoj. Anti-age terapija PRP u kojoj se koriste vlastite matične stanice iz naše krvi postala je, u posljednje vrijeme, jedan od najinteresantnijih zahvata u anti-age tretmanima lica.
 
Ova se metoda temelji na uzimanju krvi, njenoj obradi posebnim centrifugama i potom ponovnim ubrizgavanjem u kožu čime se potiče obnavljanje stanica kože i potkožnog tkiva, brišu se bore, a kako kažu osobe koje su je prošle - lice se pomladi za nekih desetak godina. Prednost ove terapije jest što se ne koriste sintetske ili štetne tvari, a tretman je u potpunosti netoksičan te je vrijeme oporavka smanjeno na minimum.
 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.