Wellness AZ

Manuela Šapro - Centar ljepote i zdravog mršavljenja

U Centru Manuela Šapro očekuju vas najekskluzivniji kozmetički tretmani, najfinije prirodne esencije i najsofisticiranija tehnologija

Manuela Šapro - Centar ljepote i zdravog mršavljenja
Nakon gotovo dva desetljeća uspješnog rada i bavljenja estetskim problemima, otvoren je novi "Manuela Šapro" Centar ljepote i zdravog mršavljenja na adresi Kožarske stube 1 u Zagrebu, u sklopu kojega se nalazi i klinika za mršavljenje - Sapro Slimming Clinic. Manuela Šapro Centar ljepote najekskluzivnijim kozmetičkim tretmanima te korištenjem najsofisticiranije tehnologije svakom klijentu pristupa potpuno holistički tretirajući ne samo posljedicu nego i uzrok nastalog problema.
 
Manuela Šapro - Centar ljepote i zdravog mršavljenja
 
Tijekom 20 godina bavljenja problemom prekomjerne tjelesne težine i "fenomenom" celulita specijalizirali smo se i razvili su svoju vlastitu "Fitometaboličku metodumršavljenja i uklanjanja celulita" koja se bazira na zdravom mršavljenju, bez gladovanja. Više o ovoj metodi čitajte na www.sapro.hr. Metoda kombinira prirodne fitoaromaterapijske pripravke za ubrzanje metabolizma, pojačanu lipolizu i detoksikaciju organizma s najsofisticiranijom tehnologijom s kojom se ciljano djeluje na problem.
 
Manuela Šapro - Centar ljepote i zdravog mršavljenja
 
Cjelovitim pristupom, bilo da se radi o prekomjernoj tjelesnoj težini ili bilo kojem drugom estetskom nedostatku na licu ili tijelu te u svrhu prevencije i očuvanja zdravlja, koriste se najfinije prirodne esencije – biljna i eterična ulja, razne biljni koktele i biljne infuzije, iscrpine bilja, ljekovite gline, hranjivi biljni maslaci…Specifičnost ovoga centra su ciljane aromamasaže i fitoaromaterapijski tretmani kojima se uz upotrebu posebnih specifičnih eteričnih i biljnih ulja ciljano rješavaju navedeni problemi i uspostavlja ravnoteža i sklad cijelog organizma, tijela i duha.
 
Manuela Šapro - Centar ljepote i zdravog mršavljenja
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.