Vijesti

Luxury Travel Guide dodijelio prestižnu nagradu istarskoj vinariji Kabola

Svake godine Luxury Travel Guide nagrađuje najbolje od najboljeg što se danas nudi u svijetu turizma, a ove se godine među njima nalazi i istarska vinarija Kabola

Luxury Travel Guide dodijelio prestižnu nagradu istarskoj vinariji Kabola

Luxury Travel  Guide ekskluzivna je i utjecajna globalna platforma koja predstavlja ekskluzivnost turističke ponude iz cijelog svijeta. Svake godine Luxury Travel Guide nagrađuje turističke proizvode, i to za područje Europe, Amerike, Australije i Azije te Afrike i Bliskog istoka. Luxury Travel Guide želi skrenuti pozornost na kompanije, ali i na sasvim male bisere koji pružaju posjetiteljima luksuzan i poseban doživljaj. Stoga je tim stručnjaka odabrao istarsku vinariju Kabola i dodijelio joj nagradu u kategoriji Traditional Wine Maker of the Year.

Luxury Travel Guide dodijelio prestižnu nagradu istarskoj vinariji Kabola
 
- Dobitnici nagrade Luxury Lifestyle Awards najbolji su u svojim kategorijama, stoga je ova osvojena nagrada uistinu veliko postignuće na koje dobitnici s pravom trebaju biti ponosni. Ove godine imali smo velik broj nominiranih tvrtki i time snažnu konkurenciju u svakoj kategoriji. Svi dobitnici nagrada prošli su kroz iste, stroge kriterije ocjenjivanja koje provode naši stručnjaci. I ove kao i prethodnih godina samo najbolje tvrtke i pojedinci odlaze s jednim od ovih prestižnih priznanja - istaknuo je John Hart iz Luxury Travel Guide-a.
 
Tim stručnjaka izdvaja najbolje svjetske hotele, spa centre, golf klubove, najbolje od najboljeg što se danas nudi u svijetu turističkog sektora. Kriteriji kojima se stručni žiri vodi prilikom odabira pobjednika u svim kategorijama jesu inovacija, dizajn, gastronomska izvrsnost, vrhunska usluga, dobro osmišljen marketing i brending, posebnost te lokacija.
 
Vinarija Kabola ovu je značajnu nagradu osvojila i zbog vrhunskih vina kojima svoj osobni potpis daje vlasnik Marino Markežić, ali iz zbog ljepote destinacije, promišljene strateške komunikacije te dobrog marketinga i prezentacije brenda, naglasili su predstavnici Luxury Travel Guide-a predstavnicima Kabole.

Luxury Travel Guide dodijelio prestižnu nagradu istarskoj vinariji Kabola
 
Svi dobitnici nagrada prošli su kroz iste stroge kriterije ocjenjivanja u nekoliko krugova, što osigurava da samo najbolje tvrtke i pojedinci odlaze s jednim od ovih prestižnih priznanja i dobiju mjesto u vodiču dobitnika nagrada, koji će moći vidjeti više od 500 000 čitatelja. Publikacije se mogu naći u salonima zračnih luka širom svijeta kao i na kruzerima, u hotelima te su dostupne putem odabranih turističkih zajednica.
 
Timu vinarije Kabola ova kandidatura još je jedna od potvrda ispravne strategije, kvalitetnog brendiranja i ljepote Vinarije Kabola.


 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.