Turistička ponuda

Lošinjski hotel Bellevue 5* dobitnik još jedne prestižne međunarodne nagrade

Godišnja Condé Nast Johansens nagrada za izvrsnost u kategoriji Best Destination Spa nova je potvrda da hotel Bellevue doista pripada među svjetsku hotelsku elitu i da pritom uživa povjerenje gostiju iz cijeloga svijeta

Lošinjski hotel Bellevue 5* dobitnik još jedne prestižne međunarodne nagrade

Višestruko nagrađivani hotel Bellevue 5* hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas Grupe Jadranka dobitnik je novog međunarodnog prestižnog priznanja. Riječ je o Condé Nast Johansens nagradi za izvrsnost u kategoriji Best Destination Spa koja je lošinjskom Bellevueu dodijeljena sinoć na svečanoj dodjeli u hotelu The May Fair u Londonu. Godišnja Condé Nast Johansens nagrada za izvrsnost za 2018. predstavlja oznaku izvanredne kvalitete, a Bellevueu je dodijeljena zahvaljujući rezultatima online glasovanja, povratnih informacija gostiju te izvještaja lokalnih stručnjaka. Također, to je i vjerna potvrda da hotel Bellevue doista pripada među svjetsku hotelsku elitu i da pritom uživa povjerenje gostiju iz cijeloga svijeta. 

Lošinjski hotel Bellevue 5* dobitnik još jedne prestižne međunarodne nagrade

- Zadovoljstvo je biti uz bok vodećim svjetskim hotelima najviše razine i luksuza, što već samo po sebi predstavlja ogromno priznanje i potvrdu naše prepoznatljivosti i na međunarodnoj razini. Condé Nast Johansens nagrada za izvrsnost, kao i sve nagrade dosad, rezultat su zajedničkog rada svih Jadrankinih zaposlenika koji svojim odnosom prema gostima uspješno pronose glas o našim hotelima, premium ponudi i otoku Lošinju kao destinaciji diljem svijeta. Svima nama ovo treba biti poticaj da predanim radom i podizanjem ponude na još višu razinu nastavimo opravdavati povjerenje naših vjernih gostiju kako bi nam se uvijek rado vraćali na Lošinj. - istaknuo je član Uprave Grupe Jadranka Goran Filipović.

Hotel Bellevue 5* nametnuo se kao jedan od omiljenih odabira stranih gostiju koji uživaju i rado se vraćaju u luksuznu i prozračnu atmosferu prvog lošinjskog 5* hotela. Da je tome doista tako, potvrđuje i priznanje koje mu je ove godine dodijelio TripAdvisor, a za što su zaslužni upravo gosti hotela. Oni su, naime, Bellevue proglasili najboljim hrvatskim hotelom te najboljim luksuznim hotelom u Hrvatskoj  nakon samo dvije sezone od njegova otvorenja, a zahvaljujući karakterističnoj premium razini ponude.
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.