Vijesti

Lošinjska Grupa Jadranka ostvarila milijunto noćenje ranije nego prošle godine

Ranije ostvarenje milijuntog noćenja ne čudi s obzirom na to da Grupa Jadranka kontinuirano ulaže u unaprjeđenje cjelokupne turističke ponude

Lošinjska Grupa Jadranka ostvarila milijunto noćenje ranije nego prošle godine

Rekorde u ovoj turističkoj sezoni bilježi i peta kompanija hrvatskog hotelijerstva - Grupa Jadranka. Milijunto noćenje ove je godine ostvareno 10 dana ranije nego prošle, 2016. godine, što je potvrda odličnih rezultata ostvarenih u Jadranki, s obzirom na to da sezona još uvijek traje i gosti i dalje pristižu na otoke Lošinj i Cres.

Ranije ostvarenje milijuntog noćenja ne čudi s obzirom na to da lošinjska Grupa Jadranka kontinuirano ulaže u unaprjeđenje cjelokupne premium ponude s 5* u uvali Čikat, prvenstveno hotela Bellevue, Boutique hotela Alhambra te vile Hortensie, ali i ponude na razini visoke 4* u Vitality hotelu Punta, Family hotelu Vespera te hotelu Aurora. Tome treba dodati i Jadranka kampove Baldarin, Slatina, Bijar te kamp Čikat u kojemu se nalazi i prvi aquapark na otocima, što mu je donijelo visoke 4*.

- Hrvatski turizam napokon postiže rezultate kakve zaslužuje, stoga je svima u Grupi Jadranka iznimno drago biti dio uspješnog turističkog koncepta. Ostvarenje milijuntog noćenja u ranijem terminu dodatno je priznanje našem predanom radu i neprekidnom trudu da svojim gostima pružimo najbolje i učinimo njihov boravak na Lošinju što ugodnijim, a ljetovanje nezaboravnim - istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Grupe Jadranka.

Posebnu pažnju Grupa Jadranka posvećuje prilagođavanju svoje ponude zahtjevima tržišta i segmentaciji gostiju, a sjajan rezultat takve učinkovite prilagodbe kompleksnim trendovima očituje se i u sve ranijem ostvarenju milijuntog noćenja. Hoteli i vile grupacije Lošinj Hotels & Villas, osim što idu u korak sa svjetskim trendovima u turizmu i hotelijerstvu, uvode i vlastite. Jedan od njih je i jedinstvena suradnja sa 70-ak obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava diljem Hrvatske, čije su izvorne namirnice implementirane u ponudu, a njihova dostupnost presudan faktor u kreiranju dnevnih menija.

Podsjetimo, u posljednjih pet godina Grupa Jadranka uložila je u razvoj više od 100 milijuna eura, što je već sada rezultiralo većom prepoznatljivošću lošinjske turističke ponude. Doprinos nastavku takvoga trenda bit će i realizacija daljnjih planiranih investicija u sljedećih tri do četiri godine koje obuhvaćaju i projekte proširenja Zračne luke Mali Lošinj te izgradnju Eco Golf Resorta Matalda, što predstavlja dodanu vrijednost i sadržaj te osigurava željeni produžetak turističke sezone.
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.