Turistička ponuda

Lošinj - odmor na otoku zdravlja i vitalnosti

Zbog blagotvornih prirodnih čimbenika koje su austro-ugarski znanstvenici prepoznali još krajem 19. stoljeća, Mali i Veli Lošinj su 1892. godine u Beču proglašeni klimatskim lječilištima

Lošinj - odmor na otoku zdravlja i vitalnosti

Želite li doživjeti opuštajući odmor koji pozitivno utječe na vaše zdravlje - posjetite otok Lošinj. Između tisuću predivnih, hrvatskih otoka, Lošinj je jedinstven po svojoj suptropskoj klimi te bogatoj biljnoj flori s preko 230 vrsta ljekovitog i aromatičnog bilja. Topla, mediteranska morska struja grli ga s obje strane i pridonosi dugim sunčanim razdobljima i blagoj zimi, čistoći mora i iznimnoj kvaliteti zraka. Zbog ovih prirodnih čimbenika, koje su prepoznali austro-ugarski znanstvenici još krajem 19. stoljeća, Mali i Veli Lošinj 1892. su u Beču proglašeni klimatskim lječilištima i oporavilištima. Studije su pokazale kako ljekovit, lošinjski zrak blagotvorno djeluje na organizam čovjeka, a posebice poboljšanje plućne funkcije i danas.

Lošinj - odmor na otoku zdravlja i vitalnosti

Vitality Hotel Punta

U Health zoni Vitality Hotela Punta u Velom Lošinju nudimo niz zdravstvenih programa razvijenih s timom stručnjaka Marine Medical Centra, a koji čine liječnici specijalisti, kineziolozi, nutricionisti te terapeuti. Kako je Veli Lošinj specifičan po kvaliteti zraka, posebna pozornost je dana razvoju Re-Spiro programa disanja u suradnji s Hrvatskim pulmološkim društvom i specijaliziranom dječjom bolnicom Srebrnjak iz Zagreba.

Re-Spiro program namijenjen je djeci i odraslima, a provodi se s ciljem usvajanja tehnika pravilnog disanja, poboljšanja plućne funkcije i općeg zdravlja.

Lošinj - odmor na otoku zdravlja i vitalnosti

Hotel Bellevue


Dok novi luksuzni hotel Bellevue, skriven u krošnjama mirisnih borova u uvali Čikat u Malom Lošinju, nudi besprijekornu udobnost te regeneraciju duha i tijela kroz posebno osmišljene health & beauty programe u suvremenoj SPA klinici. Multidisciplinarni tim stručnjaka osmislio je programe koji spajaju tradicionalnu medicinu sa suvremenom wellness ponudom.

Jedan od četiri posebno dizajniranih programa, Santé! započinje detaljnim internističkim pregledom i nutricionističkim savjetovanjem prema kojima se određuju personalizirani wellness i fitness tretmani. Glavni cilj programa je uvid u zdravstveno stanje pojedinca i otklanjanje tegoba uzrokovanih stresom i današnjim užurbanim načinom života.

Lošinj - odmor na otoku zdravlja i vitalnosti

www.losinj-hotels.com


  

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.