Wellness

Laseri u službi ljepote u Poliklinici Bagatin

Hladni dani koji predstoje idealno su vrijeme za laserske tretmane uklanjanja bora i strija, tetovaža, madeža, dlačica...

Laseri u službi ljepote u Poliklinici Bagatin

Najbolji su izbor za tretiranje raznih problema kože - od prvih bora i staračkih pjega, do kapilara i hiperpigmentacija, a mogu se ukloniti i omražene dlačice te promjene na koži poput madeža, bradavica, strija i tetovaža. Također, laseri su svoju primjenu našli i u stomatologiji, u tretmanima oblikovanja tijela te čak i u redukciji hrkanja. Idealno vrijeme za sve laserske tretmane su hladniji dani tijekom jeseni i zime, što znači da imate dovoljno vremena za odraditi potreban broj tretmana i dobiti očekivane rezultate. U nastavku vam donosimo vodič kroz najpopularnije laserske tretmane na tržištu koje Poliklinika Bagatin ima u svojoj ponudi.

Laseri u službi ljepote u Poliklinici Bagatin

Brisanje tragova starenja

Naša koža s godinama gubi svoju moć samoobnove, elastičnosti, mekoće. Pojavljuju se nesavršenosti i znakovi starenja koje želimo zauvijek izbrisati ili barem ublažiti. Za uklanjanje sitnih bora na licu, proširenih pora i neujednačenog tena, tretman laserskog pomlađivanja kože, poznatiji i kao "Skin Rejuvenation", idealan je za vas. Tehnika rabi lasersku zraku za smanjenje efekata starenja na koži, posebno je učinkovita na koži lica i vrata, no može se primijeniti i na bilo koje drugo područje kože.

Laseri u službi ljepote u Poliklinici Bagatin

>> Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

Trajno uklanjanje dlaka


Upotreba britvica, voska ili krema za depilaciju postali su sastavni dio života gotovo svake žene. No, ovdje napokon imamo veliki "ali". Ali, zahvaljujući tehnologiji lasera, danas se dlačica možete riješiti na gotovo svim područjima lica i tijela. Vaš saveznik u dugotrajnom uklanjanju dlačica je diodni laser opremljen sa sustavom koji hladi tretirano područje neposredno prije nego li se emitira puls. Najveća prednost laserskog uklanjanja dlačica jest da je tretman brz, cilja na desetke dlačica odjednom što smanjuje broj potrebnih tretmana, učinkovit je i gotovo bezbolan.

Laseri u službi ljepote u Poliklinici Bagatin

Za kožu bez ožiljaka

Velika je zabluda da se strije ne mogu ukloniti i da se ne može reducirati vidljivost ožiljaka. Danas se ove pojave na koži mogu vidno ublažiti kombinacijom vrhunskih lasera i drugih, komplementarnih metoda. U Poliklinici Bagatin strijama i ožiljcima pristupa se na poseban, multidisciplinaran način, uz pomoć kombiniranog djelovanja Q-switch i frakcijskog lasera. Ožiljci su značajno manje vidljivi kroz samo par brzih, laganih tretmana nakon kojih ostaje samo glatka, privlačnija koža.

>> Ognjen Bagatin: Marketingom u zdravstvenom turizmu do globalne prepoznatljivosti

Tetovaže i nisu nužno vječne


S rastom popularnosti tetovaža, sve je više ljudi koji su u potrazi za njihovim uklanjanjem. Posljednja istraživanja pokazala su da je čak 20 % osoba s tetovažom požalilo zbog svog tetoviranja. Srećom, danas postoji TattooStar Effect Combo laser, najučinkovitiji Q-switch laser na tržištu, koji će ukloniti ili značajno izblijedjeti tetovaže. Zraka prodire kroz kožu i dopire do čestica tinte, pigmenti apsorbiraju svjetlosnu energiju te se raspadaju, a limfni sustav tijela ih apsorbira i uklanja. Zahvat je brz i učinkovit te ne uzrokuje ozljede i ožiljke.

Laseri u službi ljepote u Poliklinici Bagatin

"Zbogom" dosadnim venama i kapilarama

Noge su najopterećeniji dio tijela. Izložene su konstantnom pritisku tjelesne težine prilikom dugotrajnog stajanja, hodanja, ali i sjedenja. Naočigled bezopasne radnje, ustvari dovode do slabije i prekinute cirkulacije što rezultira proširenim venama i kapilarama. Najučinkovitiji načini uklanjanja vena i kapilara na licu i tijelu su kroz terapije žutim laserom i diodnim laserom kojima se u samo nekoliko dolazaka može vidno smanjiti ili u potpunosti ukloniti ove pojave.

>> Dr. Josip Lovrić: Riješite se hrkanja bezbolnim laserskim zahvatom

Uklonite madeže i zaboravite na brigu

Lasersko uklanjanje Erbium laserom najjednostavnija je metoda za uklanjanje madeža kao i ostalih kožnih promjena poput bradavica, staračkih pjega i sličnih. Bezbolno je, ne zahtijeva kirurški rez, niti šavove na koži, a rezultati su odmah vidljivi. Također, kod laserskog uklanjanja madeža i ostalih promjena manja je vjerojatnost da će nastati ožiljci, što je slučaj kod drugih tehnika uklanjanja.

Laseri u službi ljepote u Poliklinici Bagatin

Kada govorimo u brojkama, Poliklinika Bagatin referentni je centar za čak 3 vrhunska i svjetski poznata proizvođača lasera. U ponudi imaju 8 lasera kojima se mogu tretirati gotovo svi navedeni estetski problem. Stručni tim za lasere čini 7 specijalista i kozmetologa koji su prošli niz edukacija i imaju tisuće odrađenih tretmana te isto toliko zadovoljnih klijenata. Cilj je pružati samo najmodernije, najefikasnije i najsigurnije tretmane kako bi se osigurali vrhunski rezultati te ispunila očekivanja klijenata. A hladni dani koji predstoje idealno su vrijeme za lasere!

www.poliklinikabagatin.hr

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.