Vijesti

Kongresi zdravstvenog turizma - prilika za predstavljanje hrvatskog zdravstvenog turizma

Uz mnoštvo mogućnosti za networking, kongresi su odlična prilika za dobivanje najrelevantnijih informacija iz područja zdravstvenog turizma

Kongresi zdravstvenog turizma - prilika za predstavljanje hrvatskog zdravstvenog turizma

Uz  kalendar nadolazećih konferencija, kongresa i sastanaka iz polja zdravlja, medicinskog turizma i putovanja, uvijek ste u toku s najnovijim informacijama i stručnim sesijama. Takve konferencije predstavljaju odličnu priliku za networking sa stručnjacima iz zdravstvenog turizma i globalne zdravstvene industrije, što uključuje najbolje svjetske bolnice i pružatelje zdravstvenih usluga, organizatore zdravstvenih putovanja i mnoge druge. Također, omogućuju razumijevanje specifičnog tržišta, kao i povezivanje s donositeljima odluka na najvišoj razini u području zdravstva te istraživanje prilika za suradnju i razvoj partnerstva.

Treći Međunarodni kongres zdravlja i wellnessa (International Health and Wellness Tourism Congress) održat će se u Dominikanskoj Republici, Santo Domingo, od 1. do 3. rujna 2016. godine.

Treći Međunarodni kongres medicinskog turizma (International India Medical Tourism Congress) održat će se u Hyderabadu, Indija, 3. i 4. rujna 2016. godine.

Destinacija zdravlje: Sajam medicinskog turizma (Destination Health - Medical Tourism Trade Show) održat će se u Shaw Centru u Ottawi, Kanada, od 9. do 11. rujna 2016. godine.

Radionica Contracting with Medical Tourism Referral Agencies održat će se u Denveru, Colorado USA 12. i 13. rujna 2016. godine.

Svjetski kongres medicinskog turizma i globalnih medicinskih usluga (9th World Medical Tourism & Global Healthcare Congress) održat će se u Washingtonu DC, SAD, od 25. do 28. rujna 2016. godine.

Konferencija o zdravstvenoj regulativi i medicinskom turizmu (Dubai Health Regulation and Medical Tourism Conference) održat će se u Intercontinental Hotelu in Dubaiju, UAE, 5. i 6. listopada 2016. godine.

Sajam IMTEC (International Medical Travel Exhibition and Conference) održat će se u Dubai International Convention & Exhibition Centre, UAE, 9. i 10. listopada 2016. godine.

Međunarodni sajam usluga na polju zdravstvenog i medicinskog turizma (International exhibition of services in the field of health and medical tourism) održat će se u Expoforumu u Sankt Petersburgu, Rusija, od 12. do 14. listopada 2016. godine.

Sedmi Kongres medicinskog turizma (7th Medical Tourism Congress) održat će se u Puerto Vallarta, Meksiko od 13. do 15. listopada 2016. godine.

Deseti Globalni wellness summit (10th Annual Global Wellness Summit) održat će se u Tirolu, Austrija, od 17. do 19. listopada 2016. godine.

Konferencija o turizmu i starenju (Tourism and Ageing Conference 2016) održat će se u ISCTE - Lisbon University Institute, Portugal, od 26. do 29. listopada 2016. godine.

Osmi Globalni samit o zdravstvenoj skrbi
(8th Global Summit on Healthcare) održat će se u Oberoi Hotelu u Dubaiju, UAE, od 17. do 19. studenog 2016. godine.

Konferencija “Medicinski turizam: politički, društveno-ekonomski, obrazovni i medicinski problemi” (The First South Caucasian "Medical tourism: political, social-economic, educational and medical problems") održat će se u Sheraton Hotel Batumi u Batumi, Gruzija, od 18. do 20. studenog 2016. godine.

Peti Međunarodni sajam medicinskog turizma (5th China International Medical Tourism Show) održat će se u International Exhibition Center, Peking, Kina, od 18. do 20. studenog 2016. godine.

Svjetski kongres medicinskog turizma & Međunarodni tjedan putovanja u National Exhibition Centre u Abu Dhabiju, UAE, održat će se 22. i 23. studenog 2016. godine.

 


 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.