Događanja

Konferencija Može li hrvatski turizam 365? nudi rješenja za dulju turističku sezonu

Znamo li što treba Hrvatska i hrvatski turizam, koje su nam mogućnosti i imamo li hrabrosti za cjelogodišnji turizam neka su od pitanja na koje odgovor traži konferencija Može li hrvatski turizam 365?

Konferencija Može li hrvatski turizam 365? nudi rješenja za dulju turističku sezonu

Konferencija Može li hrvatski turizam 365? je turistička konferencija koja se ne smije propustiti! U hotelu Sheraton u Zagrebu, 4.10.2017. godine okupit će niz eminentnih domaćih i regionalnih turističkih lidera i stručnjaka te ukazati na potencijale, mogućnosti, pozitivne prakse i rješenja za razvoj cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj.

Visoka sezonalnost turizma i dosezanje infrastrukturnih i drugih maksimuma u ljetnim mjesecima te niska turistička zastupljenost u kontinentalnom dijelu Hrvatske realna je slika hrvatskog turizma, koja nas mora zabrinjavati. Kako produljiti sezonu i kako pokrenuti kontinentalnu Hrvatsku pitanja su o kojima će raspravljati na konferenciji.

Christopher Hinteregger – vrhunski stručnjak za razvoj destinacija iz Austrije, Karin Niederer – stručnjakinja za hotelijerstvo i wellness iz Austrije, Maria Pap – direktorica turističke zajednice Budimpešte, Peter Vesenjak – konzultant za zdravstveni turizam iz Slovenije te brojni lideri regionalnog turizma, kao što su Ivana Budin Arhanić, Kristijan Šustar, Ivana Kolar, Boris Žgomba, Selimir Ognjenović, Tim Clancy, Joe Bašić, Nenad Nizić i drugi, ponudit će svoje viđenje problematike, potencijala i mogućih aktivnosti za daljnji razvoj. Konkretne planove i potencijalna rješenja moći ćemo čuti i od ministra turizma Hrvatske Garija Cappellija, ministra gospodarstva i turizma Slovenije Zdravka Počivalšeka, direktora HTZ-a Kristjana Staničića i direktorice STO-a Maje Pak.

Konferencija će ponuditi nova znanja i uspješne primjere iz prakse te zasigurno nove poticaje i ideje za razvoj poslovanja velikih i malih subjekata i kompanija. Prilika je to i za prezentaciju postojećih projekata ili onih koji su tek u pripremi, s obzirom na to da je na službenim stranicama konferencije otvoren poziv za dostavu prijedloga i projekata, o kojima će se na konferenciji i raspravljati sa stručnjacima.

Znamo li što treba Hrvatska i hrvatski turizam, koje su nam mogućnosti i imamo li hrabrosti za cjelogodišnji turizam, pita se organizatorica konferencije Ivana Kolar, donedavno dugogodišnja direktorica Termi Tuhelj d.o.o. koja iza sebe ima uspješni projekt pretvaranja nekad posrnulog zagorskog kupališta u najveći i najuspješniji kontinentalni termalni resort u Hrvatskoj.

Sve informacije o konferenciji Može li hrvatski turizam 365? možete pogledati na službenim stranicama, kao i opcije prijave za sudjelovanje.

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.