Vijesti

Koncert violončelistice Ane Rucner - glazbena poslastica za goste lošinjskog hotela Bellevue

Gosti hotela Bellevue imali su priliku uživati u izvedbama poznatih skladbi koje su stvorile poseban ugođaj u prvom lošinjskom hotelu s 5 zvjezdica

Koncert violončelistice Ane Rucner - glazbena poslastica za goste lošinjskog hotela Bellevue

Ljetna subotnja noć u 5* hotelu Bellevue okupila je brojne zaljubljenike u glazbenu umjetnost na koncertu violončelistice Ane Rucner, dobitnice 27 uglednih domaćih i međunarodnih nagrada te jedne od najuspješnijih hrvatskih glazbenica.

Gosti hotela Bellevue imali su priliku uživati u izvedbama poznatih skladbi koje su stvorile poseban opuštajući ugođaj u intimnoj atmosferi i sofisticiranoj te prozračnoj eleganciji ovog prvog lošinjskog 5* hotela, čiji zadivljujući eksterijer i dizajnerski uređen interijer iznova oduševljavaju brojne domaće i strane goste koji ovdje svake godine pristižu na odmor.

Elementi klasične, moderne i svjetske etno glazbe te atraktivne izvedbe Anu Rucner pozicioniraju u elitni krug hrvatskih glazbenika koji nastupaju izvan granica Hrvatske. Ana je prva hrvatska glazbenica koja je svirala električni violončelo. U ranoj dobi, kao stalna počasna članica, nastupila je sa slovenskom Mariborskom filharmonijom i legendarnim Lalom Schifrinom, autorom glavne teme iz „Mission Impossible“. Surađivala je s Davidom Müllerom, članom poznatog kvarteta Il Divo, Peterom Soaveom i mnogim drugima.

Hotel Bellevue dio je poznatog hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas Grupe Jadranka koji okuplja ukupno šest hotela i restorana te vile i apartmane na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja. Od otvaranja 2014. Bellevue je omiljeni izbor za luksuzni odmor brojnih domaćih i stranih gostiju. Upravo oni su početkom godine ovaj lošinjski 5* hotel ocijenili najboljim hotelom u kategoriji najboljih luksuznih hotela u Hrvatskoj te najboljim hotelom u Hrvatskoj u 2017. na popularnom TripAdvisoru.

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.