Wellness

Kombinacija ovih triju moćnih metoda popravlja tonus kože i briše bore

Važno je djelovati istovremeno u različitim razinama kože zbog čega se uvijek radi sinergija različitih metoda, koja ipak daje brže i vidljive rezultate

Kombinacija ovih triju moćnih metoda popravlja tonus kože i briše bore

Kada govorimo o koži bez tonusa, mislimo na opuštenu i obješenu kožu, odnosno kožu oslabjelog elasticiteta, jer tonus podrazumijeva upravo suprotno - napetost mišića. Kada je lice u pitanju, koža se najčešće počinje opuštati na obrazima, ispod brade i na vratu zbog propadanja kolagena i elastina – vlakana koja drže kožu. Tada masnoća ispod površine postaje vidljiva.

U borbi protiv neželjenih linija na vašem licu i tzv. vrećastog izgleda postoje beskrajne mogućnosti kako ih ukloniti, potaknuti stvaranje kolagena i vratiti onaj mladenački sjaj. Vratiti licu tonus! U Poliklinici Bagatin koriste profesionalnu analizu kože lica Visia, koja daje detaljnu sliku stanja kože nakon čega se određuje najbolja terapija za pomlađivanje. Ovaj kompjutorski sistem kontrolirano i standardizirano skenira kožu lica uz obradu polariziranim UV svjetlom što omogućuje analiziranje dubljih slojeva dermisa i epidermisa. Lako se i detaljno prikazuju i analiziraju krvožilne promjene, pigmentne promjene, posljedice UV oštećenja, širina i stanje pora, prisutnost porfirogenih bakterija te smještaj i dubina bora.

>> Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

Važno je djelovati istovremeno u različitim razinama kože zbog čega se uvijek radi sinergija različitih metoda koja ipak daje brže i vidljive rezultate – popravlja se tekstura kože, potiču se prirodni proces stvaranja kolagena te minimiziraju bore i zateže lice. Mini-anti age upravo je jedan od najtraženijih tretmana u Poliklinici Bagatin zbog odličnih rezultata koji se postižu kombinacijom čak triju metoda:

Skin Peeler mikrodermoabrazija

Mrtve stanice na koži lica, nastale uslijed izlaganja suncu, vjetru, utjecaju okoliša, često izazivaju pojavu starijeg izgleda kože i ometaju prodiranje bitnih tvari iz proizvoda. Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija je tretman koji pomoću pročišćenih kristala uklanja upravo te nepoželjne stanice i nečistoće s površine lica. Stimulira se snažan rast novih, zdravih stanica u bazalnom sloju kože koje migriraju u gornje slojeve obnavljajući nastala mikrooštećenja na tkivu. Osim kod oštećenja od sunca, pomaže i u liječenju od akni, staračkih pjega, pigmentnih lezija, proširenih pora te za opće obnavljanje kože.

Kombinacija ovih triju moćnih metoda popravlja tonus kože i briše bore

>> Moćna mikrodermoabrazija - tretman koji vašu kožu vraća u život

Ultrazvuk

Moćan alat u tretmanima pomlađivanja i podizanja svakako je ultrazvuk koji se koristi kako bi, pomoću ultrazvučnog vala određenih frekvencija titranja te pulsacije, razmaknuo stanicu i 'otvara' put aktivnim sastojcima u potkožje. U Poliklinici Bagatin koriste napredniji Cell Jet ultrazvuk od 10 MHz koji ide plitko i djeluje na dijelovima lica gdje se događaju procesi starenja, a gdje se ujedno nalazi kolagen. Govorimo o prvom ultrazvuku koji može ići skroz blizu oka te na kapak zbog čega se najbolji efekt podizanja postiže upravo na području oko očiju, a one sitne borice mogu se savršeno 'ispeglati'.

Lasersko pomlađivanje

Tretman laserskog pomlađivanja, poznat i kao “Skin Rejuvenation“ jedinstvena je tehnika koja rabi lasersku zraku za smanjenje znakova starenja na koži. Pomlađivanje uključuje tri efekta: zatezanje kože lica, uklanjanje sitnih kapilara te reduciranje mrlja na koži. Rezultati se postižu pomoću snažnog diodnog lasera koji, zahvaljujući svjetlosnom postupku, omogućava kontrolu termalnog oštećivanja kože, što vodi ka postepenom remodeliranju kolagena uz očuvanje epiderme.

Kombinacija ovih triju moćnih metoda popravlja tonus kože i briše bore

>> Što je novi premium Laser Serum Infusion tretman?

Budući da čvrstinu i elasticitet koži daju nakupine kolagenih vlakana te elastična vlakna koja su položena okomito na površinu epidermisa i u spoju su s dermoepidermalnom granicom, za problem opuštenog tonusa kože pomoći će navedena kombinacija tretmana koji u sinergiju daju najbolje rezultate. I vraćaju mladenački izgled!

www.poliklinikabagatin.hr


 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.