Lifestyle

Predstavljen projekt Wall of Femmes

Modna dizajnerica osmislila je projekt namijenjen osnaživanja žena i njihove pozicije u društvu kroz modu i ženstvenost

Predstavljen projekt Wall of Femmes

Hrvatska modna dizajnerica Katarina Džale u sklopu svoje modne kuće Katarina Džale Soul Fashion je predstavila jedinstven projekt „Wall of Femmes“, kojim je ženama koje nose njezine haljine omogućila da budu vide sebe u drugom svjetlu i pokažu društvu kako je svaka žena lijepa kada joj se omogući da pokaže svoje pravo ja. Riječ je o jedinstvenom projektu koji svakoj ženi koja posjeduje neku od haljina iz kolekcije Katarine Džale, omogućava sudjelovanje u vlastitoj modnoj kampanji i ovjekovječi to svoje „pravo ja“ kroz fotografiju. Tako je svaka žena sudionica snimanja na kojem profesionalni vizažist i frizer stiliziraju ženu kao kada se rade profesionalne modne kampanje, a sve to dakako zabilježi objektiv modnog fotografa.

- U svog dugogodišnjem radu dizajnera odjeće često sam si postavljala pitanje o tome koliko je moda zapravo površna tema, tema naše sujete i da li mogu radeći taj posao biti doprinos svijetu u kojem živim na pozitivan način, a da to ne bude doniranje novca i slične aktivnosti. Nakon niza zanimljivih modnih priča koje sam radila nastao je „Wall of Femmes“ u kojem mogu objediniti ljubav prema svijetu u kojem živim i ljubav prema lijepoj haljini - dodala je Katarina. Kazala je i kako nema ništa ljepše od toga kada žena odjene haljinu, taj poseban komad odjeće i zrači svojim punim sjajem, smije se kao djevojčica.

Predstavljen projekt Wall of Femmes
 

U projekt su se s puno ljubavi i entuzijazma uključili poznata vizažistica Zdenka Mihelj, Danijela Jeričević vlasnica frizerskog salona Fensi Šmensi te fotograf Mario Poje. Upravo zahvaljujući ovakvom timu ljudi, svaka žena koja dođe na snimanje dobije predivan makeover u skladu sa svojom osobnošću i onim što ju veseli, ali se i educira o tome kako se našminkati i njegovati, kako odabrati najbolju boju kosu za sebe te kako pozirati i ispasti predivno na fotografijama i osjećati se sigurno pred objektivom fotoaparata, a da pritom pokažemo dušu i ono što zapravo jesmo.

Snimanja se odvijaju dva puta mjesečno, a prvu godinu uspjeha projekta obilježit će u siječnju iduće godine velikom izložbom snimljenih fotografija na kojoj će pokazati kako su te vedre, optimistične i sretne žene, one koje čine bolju Hrvatsku. U međuvremenu su sve fotografije izložene u showroomu Katarina Džale Soul Fashion u Berislavićevoj ulici u Zagrebu.

Više informacija o brendu pogledajte na adresi www.katarinadzale.com ili na Facebook stranici Katarina Dzale Soul Fashion.

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.