Vijesti

Još jedno značajno priznanje za Importanne Hotels & Resort

Poznata hotelska grupacija Importanne Hotels & Resort ponovno se našla među najboljim hrvatskim hotelima

Još jedno značajno priznanje za Importanne Hotels & Resort

Poznati dubrovački hoteli Royal Princess 5* i Neptun 4* iz hotelske grupe Importanne Hotels & Resort su na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma 2018. osvojili visoka odličja plasiravši se u top tri pozicije unutar kategorije hotela s pet i četiri zvjezdice.

Dani hrvatskog turizma (DHT) najveći je poslovno strukovni skup turističke industrije u Hrvatskoj koji okuplja eminentne stručnjake i dodjeljuje priznanja najboljim destinacijama, hotelima, marinama, turističkim djelatnicima, te ostalim sudionicima u hrvatskom turizmu s ciljem poticanja unaprjeđenja kvalitete turističkih proizvoda i usluga, te podizanjem konkurentnosti turističkog sektora. Ovogodišnja svečanost održala se na Hvaru koji obilježava 150 godina turizma, a u bogatom programskom dijelu sudjelovali su i predstavnici grupe Importanne Hotels & Resort, Tomislav Zovko, generalni direktor te Romana Antunović, direktorica prodaje.

Još jedno značajno priznanje za Importanne Hotels & Resort

- Posebna je čast dobiti ovo hvalevrijedno priznanje struke za kontinuirani rast kvalitete u Importanne Hotels & Resort. Cilj nam je kontinuirano ulagati u vrhunsku uslugu i ponudu za naše goste u prekrasnom Dubrovniku. Nastavljamo uspješan niz ulaganja u proširenje ponude i održanju prepoznatljive i vrhunske kvalitete naših hotela. Ove nagrade su potvrda svakodnevnog zajedničkog truda i timskog rada svih naših zaposlenika, u želji da našim gostima pružimo vrhunsku uslugu i doživljaj - izjavio je Tomislav Zovko, povodom ovog velikog priznanja struke.

Kontinuirana kvaliteta

Ovo je druga godina zaredom kako su dubrovački hoteli Royal Princess 5* i hotel Neptun 4* osvojili odličja na Danima turizma. Prošle godine su na istoj manifestaciji osvojili visok plasman u istoj kategoriji najboljih hotela s četiri i pet zvjezdica.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.