Turistička ponuda

Još jedno priznanje za Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb

Luksuzni hotel iz Hilton grupacije istinski brine o svojim gostima pružajući im vrhunsku hotelsku uslugu, o čemu svjedoče najnovija priznanja

Još jedno priznanje za Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb

Nakon Hiltonove nagrade Hospitality award of excellence za 2015. godinu za regiju Europa, Bliski istok i Afrika, Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb dobio je još jedno priznanje. Hilton grupacija proglasila ga je jednim od tri najbolja hotela u Europi u sve tri kategorije: cjelokupni doživljaj gosta, uspješno rješavanje problema i zadovoljstvo gosta!

Ovo veliko priznanje reflektira predanost poslu svih zaposlenika, gdje se pazi na svaki detalj i želje gosta. To su prepoznali i rezultati istraživanja provedeni na gostima koji su odsjeli u hotelu - tu nema subjektivnog utjecaja već se kvaliteta mjeri u brojkama i postocima, što daje veliki poticaj i motivaciju za daljnji rad. Ove su nagrade još jedan dokaz da hotel DoubleTree by Hilton Zagreb istinski brine o svojim gostima pružajući im vrhunsku hotelsku uslugu.

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb na tržištu posluje već 3 godine i nositelj je kategorije Business / Poslovni hotel. Pored vrhunski opremljenih 152 sobe i 6 dvorana za sastanke, gostima nudi jedinstveni kulinarski doživljaj OXBO restorana koji je prepoznat po ponudi najboljih steakova, wine bar te luksuzan Fitness i SPA centar s bazenom i pogledom s 10. kata.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.