Događanja

Jazz koncerti, modni buvljak i druženja s gastroblogerima na trećem Ilica Q'Artu

Projekt Ilica Q'Art od 7. do 9.06. u središte grada dovodi jazz koncerte, second hand modnu reviju, gastro bloggere i još štošta od programa za ekipu iz kvarta i sve ostale koji su dobrodošli gosti

Jazz koncerti, modni buvljak i druženja s gastroblogerima na trećem Ilica Q'Artu

Projekt koji je u svom trećem izdanju fokusiran na povećanje kvalitete života, u samom središtu grada, u Ilici, oko Zagrepčanima omiljenog Britanca i u parku Akademije likovnih umjetnosti donosi nastupe poznatih DJ –a te jazz glazbenika koji će svojim zvukom i vokalnim izvedbama toj kvaliteti doprinijeti u večernjim satima.

Maja Rivić, glazbenica inspirirana svemirskim temama s planeta London u kojem je studirala jazz pjevanje na poznatom studiju suvremene glazbe Sveučilišta Middlesex vratila se na planet Zagreb kojeg sa svojim pratećim glazbenicima osvaja jazz notama. U formaciji tria osvojit će i publiku na otvorenju projekta Ilica Q'Art nastupom na Britancu 7. lipnja od 12.30 sati.

Mirisnu i okusnu notu njenom će nastupu dodati sjajne gastro blogerice - Marie aka. Pinkfoodie i Ana Balić. Pavle Miljenović jedan je od najaktivnijih jazzera na hrvatskoj glazbenoj sceni. Brojni jazz projekti u kojima je sudjelovao potvrdili su da se sjajno snalazi u nastupima u različitim formacijama i na različitim lokacijama. U park Akademije likovnih umjetnosti stiže 8. lipnja, u kvartetu s kojim će izvesti skladbe s novog albuma kojeg će Croatia Records objaviti uoči ljeta. Koncert počinje u 20:30 sati, a od 18.00 sati publiku će za DJ pultom zagrijavati DJ Griva.

Jazz koncerti, modni buvljak i druženja s gastroblogerima na trećem Ilica Q'Artu

DJ Ilko zadužen je na istoj lokaciji u nedjelju 9. lipnja, već od 16.00 sati, za pripremu publike za sjajnu završnicu projekta koju garantira sjajan vokal Valerije Nikolovske koji se prepoznaje u raznim žanrovima. Blues, soul ili jazz skladbe ova poznata umjetnica jednako moćno izvodi u raznim formatima, a ovogodišnje izdanje Ilica Q'Arta zatvara nastupom u kvartetu od 20.30 sati.

Uz nastupe poznatih jazz izvođača na pozornici Ilica Q'Arta nastupit će i poznati domaći DJ-evi. Neki će svojim zaraznim ritmom publiku zabavljati uoči koncerata, a neki su rezervirali pult za dopodnevne termine. DJ Bocca će u subotu 8. lipnja, svojim ritmom od 11.00 sati na Britancu zabavljati posjetitelje, ali i gastro blogere Darka Kontina i Vedrana Boškovića, dok će DJ Ineskich isti pult preuzeti u nedjelju i biti najbolja glazbena kulisa poznatim gastroblogericama Vlatki Frketići Marini Brekalo.

Jazz koncerti, modni buvljak i druženja s gastroblogerima na trećem Ilica Q'Artu

Ekipa iz kvarta (i gosti također), pozvani su i sudjelovati na velikom buvljaku na otvorenom u samo za tu prigodu prometu zatvorenoj Ilici. Ponesite stare gramofone, ploče, cd-e, kasete ili možda mikrofone i instrumente koje želite prodati ili razmijeniti. Razveselite nekog kome baš treba ono što je vama višak. A tko zna – možda i pronađete nešto što već dugo tražite.

Modna revija MODQ’ART održat će se u nedjelju 9.6 s početkom u 11 sati, a svojom će atraktivnošću zasigurno mnoge privući. Želimo naglasiti koliko je nepotrebno gomilanje odjeće te osvijestiti kod ljudi potrebu da se okrenu recyclingu i upcyclingu. U ulozi modela second hand odjeće naći će se i neke poznate osobe među kojima Iris Androšević Pinjuh, Aleksandar Battista Ilić i Tihana Zalepugin Harapin.

Događanje traje od 7. do 9.6 i svi sadržaji su besplatni, a više informacija pogledajte na www.projektilica.com

Vidimo se u Q'Art-u. Vidimo se u Ilici!

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.