Wellness

Internacionalni golf turnir održan u Zagrebu

Internacionalni UNOPIÙ GOLF TURNIR treću godinu za redom okuplja golfere, sponzore i sve zaljubljenike u ovaj sofisticirani sport.

Internacionalni golf turnir održan u Zagrebu
Prekrasan ambijent Golf kluba Zagreb bio je u svibnju 2015. domaćin internacionalnog Unopiù golf turnira u Hrvatskoj. U otmjenom i luksuznom sportu okušali su se nacionalna prvakinja hrvatskog baleta Almira Osmanović koju je bodrio životni partner redatelj Jakov Sedlar, glumac Robert Kurbaša, dizajnerica i kreativna direktorica Hippy Gardena, Đurđica Vorkapić, televizijska urednica Nensi Profaca i urednica i voditeljica Amela Čilić koja je osvojila prvo mjesto.
 
Čini se kako je Unopiu mini škola golfa kod mnogih otkrila skrivene talente, tako je Amela Čilić osvojila prvo mjesto i predivan vikend u Ilirija resortu u Biogradu na Moru, a oduševljenje pobjedom nije mogla sakriti. Drugo mjesto pripalo je dizajnerici i kreativnoj direktorici Hippy Gardena, Đurđici Vorkapić. Talijanska tvrtka Unopiù svjetski lider je za proizvodnju namještaja za vanjske prostore, a s ljubavlju prema opuštanju i ljepoti življenja Unopiù golf turnir započeo je 2013. godine u Italiji s osam natjecanja, a danas broji čak 19 natjecanja u četiri zemlje. Neto pobjednici po kategorijama i bruto pobjednik ulaze u finale, koje se igra u Royal Park i Roveri, golf klubu kraj Torina, Italija.
 
 

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.