Događanja

InterMed 2017 - međunarodni sajam zdravstvenog turizma u Moskvi

8. Međunarodni sajam zdravstvenog turizma InterMed održat će se od 14. do 16. ožujka 2017. godine u Expocentre Fairgrounds u Moskvi

InterMed 2017 - međunarodni sajam zdravstvenog turizma u Moskvi

InterMed sajam zdravstvenog turizma profesionalna je platforma za okupljanje vodećih stranih klinika, medicinskih i zdravstvenih centara koji rade ili planiraju raditi s ruskim pacijentima, kao i učinkovito sredstvo za širenje poslovne mreže u Rusiji.

InterMed sajam nudi značajne mogućnosti za susret s potencijalnim klijentima te predstavljanje zdravstvenih usluga, pronalaženje novih partnera i uspostavljanje poslovnih kontakata, kao i jačanje položaja poduzeća na ruskom tržištu zdravstvenog turizma. InterMed također omogućuje procjenu konkurentnosti usluga medicinskih klinika i centara te priliku za podizanje svijesti o važnosti branda.

InterMed 2017 - međunarodni sajam zdravstvenog turizma u Moskvi

InterMed 2016 spojio je 6050 posjetitelja i 35 izlagača iz 16 zemalja: Austrije, Njemačke, Grčke, Izraela, Indije, Španjolske, Kine, Singapura, Južne Koreje, Švicarske, Finske, Hrvatske, Češke, Ukrajine, Bjelorusije i Rusije. O važnosti InterMeda 2016 i prilika za umrežavanje svjedoči i provedena anketa: 95 % ispitanika ocijenilo je svoje sudjelovanje korisnim za buduće prodaje, a 95 % izlagača planira sudjelovati i 2017. godine. 59 % izlagača na sajmu je pronašlo nove klijente i partnere, a 64 % sudionika smatra da su ojačali odnos s postojećim partnerima.

Prema anketi provedenoj među posjetiteljima, najveći interes postoji za klinike i medicinske centre (82 %), konzultantske i putničke tvrtke uključene u organizaciju putovanja zdravstvenog turizma (53 %), centre alternativne medicine (27 %), kozmetičke centre (24 %), dentalni turizam (23 %) te SPA & Wellness centre (10 %).

InterMed 2017 - međunarodni sajam zdravstvenog turizma u Moskvi

Organizator InterMed 2017 je PRIMEXPO / ITE St. Petersburg, dio ITE Grupe. Osnovana 1991. godine, ITE Grupa jedan je od vodećih organizatora međunarodnih trgovačkih sajmova i konferencija. Tvrtka ima 32 poslovnice u 20 zemalja i više od 240 događanja svake godine. Portfolio ITE Grupe uključuje mnoga trgovačka događanja, dobro poznata stručnjacima različitih područja. Ruski lider na tržištu, ITE Grupa, posluje kroz urede u 5 gradova: Moskva, St. Petersburg, Krasnodar, Novosibirsk i Ekaterinburg.

Više informacija na web stranicama www.intermedexpo.ru

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.