Zdravstveni turizam

IMTJ nominacije Poliklinike Bagatin za najbolju međunarodnu kliniku

Nominacije su bile otvorene u svim dijelovima svijeta, što konkurenciju čini doista velikom te samim time nominacije još važnijima

IMTJ nominacije Poliklinike Bagatin za najbolju međunarodnu kliniku

Svjetski poznata organizacija IMTJ (International Medical Travel Journal) osnovana je 2007. godine kao odgovor na znatno povećani interes za medicinskim turizmom, a svojim članovima pruža uvid u sektor medicinskih putovanja diljem svijeta, turizma, ponude i trendova. Također, pruža mnoge informacije po pitanju glavnih izazova u ovoj industriji kao što su zdravstveno i putno osiguranja, akreditiranje, marketinga i promocije destinacija, kvalitete usluge, sigurnosti bolesnika te razmjene iskustva kod međunarodnih pacijenata.

IMTJ nominacije Poliklinike Bagatin za najbolju međunarodnu kliniku

>> Poliklinika Bagatin – priča o uspjehu i izvrsnosti

Poliklinika Bagatin punopravna je članica IMTJ organizacije čime je stala 'uz bok' velikim svjetskim i europskim destinacijama te zdravstvenim ustanovama. Kao kruna svih dosadašnjih aktivnosti u brendiranju Hrvatske i Zagreba kao top destinacije te promociji Poliklinike stranim pacijentima i klijentima, nominirani su za dvije prestižne nagrade na ovogodišnjem IMTJ summitu.

Prva je nominacija u kategoriji najbolje međunarodne klinike za estetsku kirurgiju, a druga nominacija podrazumijeva inicijativu u marketingu po pitanju pozicioniranja i brendiranja Poliklinike. Nominacije su bile otvorene u svim dijelovima svijeta, što konkurenciju čini doista velikom te samim time nominacije još važnijima.

Vodeći događaj u industriji turizma i zdravstva, IMTJ Medical Travel Summit 2017., održat će se sljedeći tjedan u Opatiji. Od velikog je značaja za hrvatsko gospodarstvo jer se očekuje dolazak više od 350 predstavnika najvećih svjetskih institucija iz industrija zdravlja i turizma, a iz više od 45 zemalja svijeta. O veličini i važnosti summita govori činjenica da se do sada održavao u Dubaiju, Londonu i Madridu, što Hrvatsku i Opatiju svrstava u društvo vodećih destinacija svijeta. Poliklinika Bagatin ponosni je srebrni sponzor ovog događaja, što ih pak svrstava uz bok vrhunskih svjetskih klinika.

>> Ognjen Bagatin: Marketingom u zdravstvenom turizmu do globalne prepoznatljivosti

Pozicionirati Hrvatsku kao top destinaciju na svjetskoj karti medicinskog turizma, a potom i Polikliniku Bagatin kao privatnu polikliniku broj 1 u regiji, nije bio ni malo lak zadatak. Suradnja s lokalnim i državnim institucijama poput Hrvatske gospodarske komore, različitih ministarstva - Turizma, Zdravstva, Vanjskih i europskih poslova, Ureda predsjednice, Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Zagreba pokazala se kao ključnom i izuzetnom važnom stavkom. Zajedničkim naporima i suradnjom kreirali su Destination Guide, vodič na engleskom jeziku kroz sve potrebne informacije o Zagrebu kao top turističkoj destinaciji, kao i kroz usluge Poliklinike Bagatin, a podrška projektu stigla je i od Medical Tourism Associationa, najpoznatije globalne neprofitne udruge za medicinski turizam.

IMTJ nominacije Poliklinike Bagatin za najbolju međunarodnu kliniku

Kvaliteta usluge estetske kirurgije u Poliklinici Bagatin na najvišem je nivou, jednako kao i marketinške aktivnosti koje su poduzeli ne bi li se u što boljem svjetlu prezentirali inozemnim potencijalnim klijentima i pacijentima. Sada preostaje strpljivo čekati 26. travnja kada slijedi proglašenje pobjednika i nadati se slavlju! 

www.poliklinikabagatin.hr

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.