Događanja

IMTJ Medical Travel Summit 2017 – izazovi zdravstvenog turizma

IMTJ Medical Travel Summit, koji se održava u Opatiji od 24. do 27. travnja 2017. godine, fokusirat će se na glavne izazove i probleme s kojima se suočava rastuća industrija zdravstvenog turizma

IMTJ Medical Travel Summit 2017 – izazovi zdravstvenog turizma

IMTJ Medical Travel Summit održat će se od 24. do 27. travnja 2017. godine u Hotelu Milenij, Opatija. IMTJ Summit, međunarodni događaj usmjeren na donositelje odluka u sferi medicinskog turizma, organizira International Medical Travel Journal (IMTJ) s ciljem praćena trendova u sektoru medicinskih putovanja i usluga zdravstvenog turizma. IMTJ udruženje osnovano je 2007. godine kao odgovor na rastući interes za industriju zdravstvenog turizma. Time pokriva mnoge teme koje su izazov pružateljima zdravstvenih usluga diljem svijeta - osiguranja, akreditacije, marketing i promociju, kvalitetu, sigurnost bolesnika, konstantnu razinu njege i iskustva u liječenju međunarodnih pacijenata.

Internacionalizacija zdravstvene zaštite putem zdravstvenog turizma glavni je fokus IMTJ-a. Pacijenti postaju međunarodni zdravstveni potrošači, njihov se izbor širi na sve veći broj usluga, što uključuje operacije i liječenje u međunarodnim bolnicama i klinikama. Šireći stručnost, znanje i najnovije trendove u zdravstvenom turizmu, IMTJ može pomoći ispuniti očekivanja pacijenta i održati kvalitetu usluga na visokoj razini.

Usporedno s IMTJ Summitom, održat će se dodjela IMTJ nagrada, B2B sastanci i IMTJ Marketplace, izložba medicinskog turizma koja će se trajati tijekom cijelog summita. I dok IMTJ Medical Travel Summit okuplja najbolje ljude iz sektora koji će podijeliti svoje znanje i iskustvo te osigurati dugoročan razvoj ove industrije, dodjela nagrada IMTJ Medical Travel Awards proslavit će uspjeh vodećih igrača u zdravstvenom turizmu. Dodjela nagrada i večera održat će se u večernjim satima 26. travnja 2017. godine u Royal Hallu, Design Hotel Royal, Opatija. B2B susreti u Networking Loungeu otvoreni su za tvrtke koje žele omogućiti B2B umrežavanje tijekom trajanja IMTJ Medical Travel Summita, a IMTJ Marketplace izlagačima pruža veliku priliku da predstave svoje usluge i upoznaju nove kupce.

Uspjesi IMTJ Summita u Madridu 2016. godine i Londonu 2015. godine pokazali su kako je moguće organizirati medicinski događaj koji donosi velike prednosti delegatima, sponzorima i izlagačima. U 2017. godini u Opatiji IMTJ nastavlja okupljati sjajne govornike, ljude koji posjeduju znanje i vještine koje mogu uspješno prenijeti multinacionalnoj publici; odličan sadržaj koji se fokusira na stvarne probleme i izazove zdravstvenog turizma; mnogo prilika za networking i poslovne sastanke u Networking Loungeu te prekrasnu lokaciju u Opatiji na obali Jadranskog mora.

Više informacija potraži na službenim stranicama.

 

IMTJ Medical Travel Summit 2017 – izazovi zdravstvenog turizma

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.