Vijesti

HTZ objavio podstranicu za zdravstveni turizam

S jučerašnjim danom javno objavljena podstranica za zdravstveni turizam na portalu Hrvatske turističke zajednice

HTZ objavio podstranicu za zdravstveni turizam

Uz već prepoznatljive adute, Hrvatska je posljednjih desetljeća učinila puno na razvoju i jačanju kapaciteta zdravstvenog turizma u javnom, ali i u privatnom sektoru. Danas Hrvatska postaje sve privlačnija destinacija zdravstvenog turizma, uz vrlo kompleksan skup pružatelja usluga wellnessa, lječilišnog i medicinskog turizma, kako uz jadransku obalu, tako i na kontinentu.

Nedavna istraživanja vodećih svjetskih portala pokazala su da je Hrvatska jedna od deset turističkih destinacija u svijetu kojima najbrže raste popularnost, što svakako treba zahvaliti trudu domaćih turističkih djelatnika koji ulažu veliki napor u predstavljanje potencijala Hrvatske i u segmentu zdravstvenog turizma.

To je prepoznala i Hrvatska turistička zajednica koja je s jučerašnjim danom javno objavila podstranicu za zdravstveni turizam na svom portalu. Podstranica je dostupna putem linka Health & Wellness – Full of well-being.

Na ovaj način na jednom mjestu je predstavljena nacionalna ponuda zdravstvenog turizma Hrvatske te omogućen jedinstven način promocije za uključene poslovne subjekte. Subjekti su podijeljeni prema 10 turističkih regija i prema djelatnostima kojima se bave, a informacije o subjektima dostupne su na 6 stranih jezika.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.