Online izdanja 2016.

HTI News - European Health Tourism Industry Magazine

Kao prateći magazin HTI konferencije, HTI News Magazine pridonosi promociji europskih destinacija zdravstvenog turizma, luksuznog turizma i gastronomije

HTI News - European Health Tourism Industry Magazine

Prestižna HTI (Health Tourism Industry) konferencija, koja se od 28. veljače do 2. ožujka 2017. godine održala u rovinjskom hotelu Lone, nezaobilazan je događaj u industriji zdravstvenog turizma. Ovogodišnju je konferenciju pratilo prvo izdanje časopisa HTI News - European Health Tourism Industry Magazina, tiskano na 132 stranice u luksuznoj glossy varijanti, prvom takve vrste u europskim okvirima.

HTI News Magazine pridonosi pozicioniranju Hrvatske kao privlačne europske destinacije zdravstvenog turizma, o čemu svjedoči kvaliteta i stručnost zdravstvenog kadra, vrhunska usluga i pristupačne cijene. Uz goleme potencijale hrvatskog zdravstvenog turizma i planove za njegov daljnji razvoj, magazin također donosi vijesti i aktualnosti koje se tiču struke, posebno kad je riječ o marketingu, brendiranju i certificiranju u segmentu zdravstvenog turizma. S obzirom na to da se uz HTI konferenciju održavaju još dva događanja – ILHA Summit i festival Taste the Mediterranean – tu su i nezaobilazne teme luksuznog turizma i gastronomije kako bi magazin savršeno zaokružio priču ovogodišnjeg izdanja konferencije.

Izdavač magazina je hrvatska tvrtka Nativa media u suradnji s tvrtkom Wellness Dalmacija, osnivačem i organizatorom HTI konferencije. Tvrtka Nativa media specijalizirana je za online i printana izdanja koja promoviraju zdravlje i zdravstveni turizam - izdavač je portala Naturala.hr, kao i prvog medija u Hrvatskoj posvećenog zdravstvenom turizmu, 4 Seasons Croatia.

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.