Događanja

HTI konferencija u Beču - lider promocije zdravstvenog turizma

Radionice, B2B susreti, predavanja eminentnih stručnjaka - sve nas to čeka od 3.-5. ožujka na 6. HTI konferenciji u glavnom gradu Austrije

HTI konferencija u Beču - lider promocije zdravstvenog turizma
HTI konferencija - konferencija promocije zdravstvenog turizma, malo pomalo postaje pravi lider u otkrivanju novih trendova zdravstvenog turizma i omiljeno mjesto susreta naših izlagača koji će na konferenciji predstaviti svoje zdravstvene i wellness usluge. Ova, šesta po redu konferencija industrije zdravstvenog turizma, po prvi se put održava van Hrvatske - u bečkom Parkhotelu Schoenbrunn, od 3. do 5. ožujka 2016. Organizatori konferencije su, kao i prijašnjih godina, Hrvatska gospodarska komora i Wellness Dalmacija d.o.o.
 
"Novi ovogodišnji koncept uključuje i financijsku potporu članicama Hrvatske gospodarske komore u cilju predstavljanja ponude zdravstvenog turizma Hrvatske na ovom važnom emitivnom tržištu. Vodeća asocijacija zdravstvenog turizma u svijetu - Medical Tourism Association (MTA) održat će edukaciju za certificiranje profesionalaca u zdravstvenom turizmu (CMTP), a novost je i mogućnost izlaganja u izložbenoj ili glavnoj dvorani hotela Parkhotel Schoenbrunn koja je opremljena za izlagače. Svim sudionicima bit će osigurana mogućnost B2B susreta s kupcima usluga zdravstvenog turizma", ističu u Hrvatskoj gospodarskoj komori. 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.