Vijesti

Hrvatska tvrtka medijski pokrovitelj vodećeg sajma termalnog turizma

Termatalia, specijalizirani sajam posvećen wellness i lječilišnom turizmu, ove se godine održava u brazilskom Foz do Iguaçu, s tvrtkom Nativa media kao jednom od pokrovitelja

Hrvatska tvrtka medijski pokrovitelj vodećeg sajma termalnog turizma

Termatalia Međunarodni sajam termalnog turizma, wellnessa i zdravlja jedini je međunarodni sajam specijaliziran za zdravstveni i wellness turizam koji povezuje Ameriku i Euroaziju. Glavni je cilj manifestacije promicanje prirodnih resursa kao što je voda, a ove će godine to činiti pod sloganom “The energy of the waters”.

S prethodnim 17. izdanjem održanom u španjolskom termalnom centru Ourense, Termatalia 2018 održava se od 19. do 21. rujna 2018. godine u Foz do Iguaçu (Brazil), u Maestra Conventions Centre Hotela Recanto Cataratas. Kao specijalizirani sajam koji predstavlja "termalni most" između Europe i Latinske Amerike, Termatalia nudi globalnu perspektivu sektora wellnessa i lječilišnog turizma. Budući da izložba svake godine mijenja mjesto održavanja – naizmjence u Španjolskoj i zemljama Latinske Amerike – predstavlja važan doprinos interkontinentalnoj razmjeni iskustava i znanja na području zdravlja, wellnessa i zdravstvenog turizma.

Među ovogodišnjim medijskim pokroviteljima sajma je i tvrtka Nativa media, specijalizirana za online i printana izdanja koja promoviraju zdravlje i zdravstveni turizam. Osim što stoji iza „zelenog“ lifestyle portala Naturala.hr i magazina za zdravlje wellness i ispunjen život Naturala Life, tvrtka Nativa media također je izdavač prvog medija u Hrvatskoj posvećenog zdravstvenom turizmu - 4 Seasons Croatia – te prvog glossy magazina koji prati vodeće europsko događanje industrije zdravstvenog turizma, HTI News - European Health Tourism Industry Magazine.
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.