Događanja

HOW Festival ponovno okuplja svjetska imena hotelskih operacija

Početkom listopada Poreč postaje centar europske hotelske industrije - okupljaju se hotelijeri iz cijele regije, a svoje sudjelovanje potvrdili su potpredsjednici operacija globalnih hotelskih kompanija

HOW Festival ponovno okuplja svjetska imena hotelskih operacija

Jedina konferencija na temu hotelskih operacija u Europi, HOW Festival, ove godine održava se od 3. do 5. listopada u Valamar Isabella Island Resortu u Poreču. Već u prvoj godini HOW Festival okupio je preko 500 sudionika, u najvećem broju direktore hotela, voditelje operacija i hotelskih odjela te se pozicionirao kao najveća hotelska konferencija u regiji.

Fokus Festivala je na predstavljanju najnovijih globalnih trendova te podizanju kvalitete hotelskih operacija. Ove godine na HOW Festival dolazi preko 50 međunarodnih i regionalnih stručnjaka, među kojima su i:
- Srđan Mileković, stariji potpredsjednik za operacije za EMEA regiju, Hyatt International
- Gustaf Pilebjer,  direktor hrane&pića za Europu, Marriott International
- Susan Farnie, direktorica ljudskih resursa za EMEA regiju, Wyndham Hotels & Resorts
- John Bartlett, voditelj analitike i izvještavanja (dana) za EMEA regiju, InterContinental Hotels Group
koji će predstaviti svoja saznanja o promjenama na globalnoj razini te svoja iskustva na interaktivan i zanimljiv način prenijeti sudionicima.

HOW Festival ponovno okuplja svjetska imena hotelskih operacija

Program Festivala pripremljen je u suradnji s hotelijerima, a segmentiran je na panel diskusije i predavanja koja su u prvom dijelu za sve sudionike, dok se u drugom dijelu organiziraju paralelne radionice podijeljene na hotelske odjele. Neke od ovogodišnjih tema HOW Festivala su:
- Kako saznati što vaši gosti zaista (podsvjesno) misle o vama
- Kako koristiti podatke za upoznavanje gosta (DATA)
- Kakve lidere će trebati hotelijerstvo budućnosti (ljudski resursi)
- Kako povećati prihode nakon rezervacije i na licu mjesta (prodaja i marketing)
- Mali trikovi šampanjskih znalaca: kako uspješno prodavati šampanjac na čaše (hrana i piće)
- Što gosti 21. stoljeća traže za doručak? (hrana i piće)

Osim edukativnog programa sudionike očekuje i bogat zabavni program u sklopu kojeg se ove godine organizira i prvi team building za sve hotelijere te veliki party i koncert benda Živa legenda!

Također, u suradnji s Valamar Riviera-om, organizatori HOW Festivala pozivaju sve sudionike da produže svoj boravak u Istri te posjete ISTRA&CRAFT BEER FESTIVAL, koji se organizira odmah po završetku Festivala! Tamo ih očekuju najpoznatija imena hrvatske glazbene scene poput TBF-a (6.10) i Hladnog Piva (7.10). 

Kompletan program kao i sve informacije o Festivalu dostupne su na službenoj stranici: www.howfestival.com

Partner HOW Festivala je, kao i u prvoj godini održavanja, Hrvatska gospodarska komora, a pokrovitelji Hrvatska turistička zajednica, Istarska županija te TZ Istarske županije.
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.