Turistička ponuda

Hotel Well - arhitektura u skladu sa zagorskim bregima

Savršeno uklopljene u okolni krajolik, nove Terme Tuhelj su uskladile suvremene trendove u arhitekturi sa ljepotom zagorskih brežuljaka

Hotel Well - arhitektura u skladu sa zagorskim bregima

Vizura samih Termi Tuhelj, smještenih među pitomim zagorskim bregima, uvelike se izmijenila od prije nekih desetak godina – vanjski bazeni, adrenalinski park te novoizgrađeni hotel Well sa četiri zvjezdice, zajedno s unutarnjim bazenima i Termama pripadajućem Dvorcu Mihanović, zaista su se lijepo uklopili u krajolik. - To nam je bila i namjera - kaže Tomislav Novak, voditelj financija u Termama Tuhelj. - Željeli smo spojiti nove i stare Terme Tuhelj, modernu arhitekturu novog hotela Well, otvorenog u lipnju 2012., koji se nalazi odmah pored Dvorca Mihanović, ali istaknuti i jedan arhitektonski ekološki pristup koji bi se savršeno uklopio u prirodu - ističe gospodin Novak dodajući kako su posebno ponosni na nagradu za najuspješnije arhitektonsko rješenje „Viktor Kovačić“ za 2012. godinu koju su za hotel Well primili njegovi arhitekti Marin Mikelić i Tomislav Vreš. Ovaj arhitektonski dvojac uspio je na vrlo moderan, ali i funkcionalan način,  pomiriti suvremene trendove sa specifičnošću zagorskih brežuljaka te napraviti magičnu atmosferu između postojećeg objekta i baroknog dvorca Mihanović.

Ovim projektom obnovljeni su prema istim visokim standardima i postojeći hotelski kapaciteti, koji sada s novima, međusobno spojeni, čine tri povezana paviljona. I unutarnji dizajn bit će izuzetno zanimljiv gostima s izraženim smislom za estetiku – igra različitim oblicima, pastelnim tonovima i retro detaljima proteže se kroz cijeli hotel, hotelske sobe, apartmane, ali i kroz jedan od najmodernije opremljenih kongresnih centara u Hrvatskoj. 

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.