Wellness

Hotel Split - nezaboravno wellness iskustvo

Wellness iskustvo započinje već u sobama Hotela Split - naime, hotel je okrenut u potpunosti prema velikom plavetnilu u kojemu se može uživati iz svake sobe

Hotel Split - nezaboravno wellness iskustvo

Hotel Split je boutique hotel u obiteljskom vlasništvu, istaknutog i nagrađivanog arhitektonskog dizajna, građen po načelima zelene gradnje kojima se vodi i u svakodnevnom poslovanju, a nalazi se na prekrasnoj šljunčanoj plaži u Podstrani, na samom ulazu u grad Split. Orijentiran u potpunosti ka plavetnilu mora, Hotel Split svojim gostima u svakoj sobi omogućava prekrasan pogled na more i obližnje otoke već iz toplog kreveta.

Osim toga, ono što Hotel Split čini jedinstvenim i drugačijim jest individualan, a la carte, pristup svakom gostu. Upravo obiteljsko vlasništvo, manji tim i boutique značajke omogućavaju da se svakom gostu pristupi ponaosob i skroji individualno iskustvo i doživljaj.

Hotel Split - nezaboravno wellness iskustvo

Sea L'aroma Spa & Wellness

Sea L’Aroma je koncept wellnessa koji izuzetnu pažnju posvećuje aromaterapiji te omogućava da isprobate i odaberete omiljene mirise i okuse za tretmane, masaže i aktivnosti.

Sanarium Spa Suite biser je Sea L'aroma Spa & Wellness ponude - VIP kutak koji sadrži hidromasažnu kadu, saunu i prostor za relaksaciju. Prostorija je zatvorenog tipa i na taj način rezervirana za privatnu upotrebu do 4 osobe - samo za vas i vaše odabrano društvo. U intimnoj atmosferi, prepustite se užicima wellnessa uz osvježavajuća pića, lagane zalogajčiće, glazbu ili štivo po vašim željama.

Hotel Split - nezaboravno wellness iskustvo

Aroma Body & Mind za dvoje

Jedinstveni doživljaj koji ne smijete propustiti je Aroma Body & Mind za dvoje na jedinstvenoj terasi Lobby bara. Okruženi plavetnilom neba i mora, koje se oslikava u zrcalnim zidovima i stropu terase, uživajte u relaksirajućoj aromamasaži sa svojom boljom polovicom. Za ovaj tretman, Lobby terasa Hotela Split će postati samo vaša, vaš privatni kutak za relaksaciju.

Vrijeme odmora može ujedno biti i vrijeme kada želite sebi i odabranoj osobi priuštiti medicinske, fizikalne, kozmetičke i anticelulitne tretmane. Na raspolaganju su vam usluge kineziologa, fizioterapeuta i kozmetičara za sve vaše želje i potrebe. A nakon wellness i spa relaksacije, šljunčana plaža Hotela Split okrunjena Bijelom zastavom, brdo Perun te prostranstvo prekrasnog plavog mora pozivaju vas da otkrijete čari outdoor aktivnosti. Doživite odmor i wellness iskustvo skrojeno po vašoj želji – doživite Hotel Split!

www.hotelsplit.com 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.