Turistička ponuda

Hotel Royal Blue najbolji je novoizgrađeni hotel

Hotelska grupacija Importanne Hotels & Resort može se podičiti još jednom nagradom, ovaj put u okviru konferencije Best Stay

Hotel Royal Blue najbolji je novoizgrađeni hotel

Hotel Royal Blue***** u sastavu hotelske grupe Importanne Hotels & Resort proglašen je najboljim novoizgrađenim hotelom za 2018. godinu. Nagradu dodjeljuje organizator konferencije Best Stay koji promiče arhitektonske, tehnološke i komunikacijske inovacije u turizmu, te okuplja vlasnike i direktore hotela,  ICT i marketinške stručnjake iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bugarske i Grčke.

Nagrade se dodjeljuju u kategorijama: najbolji hotelski tim, najinovativnija mobilna aplikacija i web stranica, najbolja marketinška kampanja, najbolje prilagođen hotel budućim generacijama gostiju i najbolji novi hotel na tržištu. 

Hotel Royal Blue najbolji je novoizgrađeni hotel

Čovjek – ključ uspjeha

Hotel Royal Blue***** je posljednji u nizu sagrađen hotel u sastavu Importanne Hotels & Resorts. Svih 81 soba odlikuju vrhunski dizajn i visoka razina implementacija tehnologije. Royal Blue je prilikom otvorenja u 2017. godini bio prvi dubrovački hotel s otvorenim bazenom na krovnoj terasi.

Hotel Royal Blue najbolji je novoizgrađeni hotel

- Iznimno nam je drago  što je struka prepoznala i nagradila našu posvećenost inovacijama i kvaliteti. Ponosni smo na profesionalnost svih naših djelatnika čiji se trud odražava kroz kontinuiran rast kvalitete usluge - izjavio je Tom Zovko, generalni direktor Importanne Hotels & Resort. 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.