Turistička ponuda

Hit turistički suvenir: Hippy Garden espadrile s licitarskim srcima

Za najpopularniji turistički suvenir zaslužni su brend Hippy Garden i Borovo

Hit turistički suvenir: Hippy Garden espadrile s licitarskim srcima

Nekoć obuća dostojna smo nižih slojeva društva, a danas modni hit koji već desetljećima drži svoje mjesto među trendovima. Prvi puta su se pojavile u filmu Key Largo gdje ih je proslavila Lauren Bacall, a dvadeset godina poslije svoju revitalizaciju doživljavaju zahvaljujući velikanu Yves Saint Laurentu.

Svoju verziju popularnih espadrila dobila je i Hrvatska, zahvaljujući fantastičnoj suradnji hrvatskog modnog brenda s petnaestogodišnjom tradicijom, Hippy Garden i jedne od najdugovječnijih hrvatskih tvrtki Borovo d.d. koja ove godine slavi 85 godina postojanja.

Suradnja je nastala iz inicijalne ideje i istoimene kampanje Hippy Gardena pod nazivom „From Croatia With Love“. To je hrvatski dizajn koji je na suvremen način tradicionalni hrvatski suvenir licitarsko srce implementirao u modnu priču te mu dao dizajnerski potpis. Dok se zlatnim dobom licitara smatra 18. i 19. stoljeće, danas ovaj poseban i prepoznatljiv hrvatski suvenir dobiva novu modnu notu. Sa željom da prepoznatljiv i predivan hrvatski suvenir osuvremeni te ga učini nosivim Hippy Garden je predstavio širok spektar odjevnih i drugih zanimljivih predmeta kroz koje se provlači motiv licitarskog srca. Funkcionalne torbe, etui torbe, inovativne ručnike, majice, lip balm kao i čokolade ukrašene tradicionalnim suvenirom pričaju potpuno novu modnu priču i na najljepši mogući način poručuju: „From Croatia With Love“. Tako je došlo vrijeme da i hrvatske espadrile krasi najprepoznatljiviji hrvatski simbol.


Potaknuti sjajnim reakcijama Hippy Garden se odlučio i na proizvodnju popularnih espadrila u suradnji s Borovom pod sloganom „Hrvatski proizvod + Hrvatski dizajn = najljepši nosivi hrvatski suvenir“. Napravljene od pamučnog vlakna i s džonom od gume, proizvedene su u tvornici Borovo u Vukovaru, a upakirane u reciklažnu custom made kutiju, otisnutoj ekološki prihvatljivim bojama i omotanom svilenom mašnom.

Nije slučajnost da se suradnja poklopila baš u mjesecu kada Borovo na tržište lansira i svoje espadrile. Želja je bila da se baš ovakovom suradnjom s Hippy Gardenom, prvi puta prezentiraju tržištu. Pod kreativim voditeljstvom kreativne direktorice Hippy Garden-a, Hippy d.o.o. Đurđice Vorkapić i zlatnih ruku vrijednih majstorica Borova na tržište dolazi proizvod koji zasigurno neće proći nezapaženo.

Espadrile su bezvremenski hit i neizostavni komad obuće za toplije dane. Volimo ih prije svega zbog toga što su udobne, praktične i možete u njima provesti čitav dan, a prikladne su i za veliki dio prilika, svoj primjerak možete nabaviti u Hippy Garden atelieru, Masarykova 5. www.hippygarden.com

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.