Zdravstveni turizam

HealthNet Croatia – pridruži se prvoj hrvatskoj mreži profesionalaca iz područja zdravlja i zdravstvenog turizma

Svi zainteresirani za tematiku zdravstvenog turizma moći će se pridružiti, uz besplatnu članarinu za 2017. godinu

HealthNet Croatia – pridruži se prvoj hrvatskoj mreži profesionalaca iz područja zdravlja i zdravstvenog turizma

Došlo je vrijeme da se u Hrvatskoj stvori prva mreža profesionalaca iz područja zdravlja, zdravstva, zdravstvenog turizma, nutricionizma, zdrave prehrane, prirodne kozmetike, fitnessa i srodnih djelatnosti – izjavila je Andrea Šitum, direktorica tvrtke Nativa media i autorica projekta HealthNet Croatia prilikom predstavljanja novog projekta. – Projekt HealthNet Croatia samo je logičan nastavak naša dva, već postojeća projekta, Naturala.hr i 4 Seasons Croatia, a nastao je sa željom da okupimo, zbližimo i razmijenimo iskustva profesionalaca iz područja djelatnosti vezanih uz zdravlje i zdravstveni turizam

HealthNet Croatia će se moći pridružiti i pojedinci zainteresirani za ovu tematiku, ali i pravne osobe, tvrtke, obrti, dionička društva, s tim da će članarina za 2017. godinu, kako doznajemo, biti besplatna. – U nadolazećoj, 2017. godini nam je želja da svojim aktivnostima privučemo što više profesionalaca iz spomenutih područja, tako da smo se odlučili za besplatnu članarinu, a planiramo da tako i ostane u budućnosti – izjavila je Andrea Šitum, poznatija javnosti i kao autorica i urednica lifestyle portala Naturala.hr i projekta 4 Seasons Croatia koji kroz multimedijalni pristup promovira hrvatski zdravstveni turizam.

HealthNet Croatia – pridruži se prvoj hrvatskoj mreži profesionalaca iz područja zdravlja i zdravstvenog turizma

Foto: G.I.Tepeš

Ovaj je projekt svojevrsni spoj naša dva projekta, proizišao iz želje i potrebe da brojnim profesionalcima iz područja zdravlja i zdravstvenog turizma pružimo nešto više, platformu koja bi zadovoljila jedan dio njihovih potreba za povezivanjem i promocijom – izjavila je Šitum, otkrivši kako se ovoj mreži, u samo dva dana, pridružilo već tridesetak profesionalaca te da su prvi komentari o samoj ideji vrlo pozitivni. 

Obrazac za priključivanje mreži profesionalaca iz područja zdravlja i zdravstvenog turizma možete preuzeti ovdjePopunjenu prijavnicu pošaljite na info@naturala.hr ili 4seasonscroatia@naturala.hr. 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.