Vijesti

Feravina osvojila čak šest medalja na svjetskom vinskom natjecanju Decanter

Srebrom su se okitile ledena Frankovka i Graševina Miraz iz 2016. godine, a broncom Cuvée Miraz i Frankovka Miraz iz 2015. godine te Graševine Dika i Miraz, obje iz 2017. godine

Feravina osvojila čak šest medalja na svjetskom vinskom natjecanju Decanter

Nakon nagrada na IWC-u, još jedna odlična vijest stiže za Feravino. Na najvećem svjetskom vinskom natjecanju Decanter World Wine Awards nagrađeno je čak šest vina.  Uz novi proizvod vinarije iz Feričanaca - izvrsnu Frankovku, ledeno vino iz 2016., srebrom se okitila i hvaljena Graševina Miraz, također iz 2016., dok su broncu osvojili Frankovka Miraz iz 2015., izniman Cuvée Miraz 2015. te Graševine - Miraz i Dika, obje iz 2017.  

- Za razliku od slavonskih vinarija koje su poznate po bijelim sortama, naša vinarija u jednakom omjeru proizvodi bijela i crna vina. Posebnu pažnju posvećujemo kraljici vinograda i podruma – frankovki, sorti grožđa koja je u Feravinu pronašla svoj novi dom. Naravno, tu je i graševina kao dominantna sorta Slavonije. Da je riječ o odličnim vinima potvrđuju i najnovije medalje koje smo osvojili na prestižnom Decanteru. Radeći na zajedničkom cilju s puno truda, ozbiljnosti i ljubavi, u Feravinu na prvo mjesto stavljamo kvalitetu za koju jamčimo svojim imenom - ističe Luka Vrga, član Uprave Osilovca, tvrtke u čijem sastavu posluje Vinarija Feravino.
 

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.