Hoteli AZ

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Luksuzni Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nudi brojne mogućnosti za vašu relaksaciju i potpuni odmor

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Dobrodošli u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u Punta Skalu, nedvojbeno jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj. Uživajte u luksuzu i opuštajućem mediteranskom stilu odmah uz more. Inovativan dizajn, zadivljujući panoramski položaj i iznimno raznovrstan svijet wellnessa čine ovaj hotel najboljom hrvatskim SPA-destinacijom! 

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Posebnosti Hotel & Spa Iadera

Nadahnjujuća Lifestyle arhitektura

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera svojim je dizajnom i uslugom koja teži individualnom pristupu svakom gostu postavio nove standarde luksuznog odmora. Smješten u prekrasnoj Punta Skali nedaleko Zadra, ovaj luksuzni hotel nudi nebrojene mogućnosti za relaksaciju i potpuni odmor. Čiste i elegantne linije vrhunskog lifestyle dizajna djelo su svjetski priznatih arhitekata Borisa Podrecce i Matthea Thuna koji su, inspirirani dubokim plavetnilom Jadrana, uklopili jasne, suzdržane linije arhitekture u mediteransko okruženje.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Izuzetna panoramska lokacija na samom vrhu poluotoka Punta Skala

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Nenametljiv komfor i diskretna usluga na razini 5 zvjezdica, dio predivne Falkensteiner Premium Collection

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

210 soba i apartmana od kojih većina raspolaže fantastičnim pogledom na more

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Izvrsna alpsko-jadranska kuhinja s raznovrsnim kulinarskim delicijama u brojnim restoranima hotela

U ponudi Falkensteiner Hotela & Spa Iadera očekuje vas i jedinstveni spoj mediteranske i regionalne kuhinje, sve to uz fantastičan pogled na prekrasno Jadransko more. U elegantnom À la carte Restoranu Bracera možete uživati u plodovima Jadranskog mora, dok konoba Planika nudi jednostavna jela i domaću janjetinu ispod peke u opuštenoj i živahnoj atmosferi tipične dalmatinske konobe.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

6.000 m² veliki Acquapura Black & White SPA s hamamom, zemljanom saunom s panoramskim pogledom i mnoštvom drugih sadržaja...

Acquapura Spa prilika je da se prepustite rukama stručnjaka i razmazite sva osjetila. Na 6000 četvornih metara čekaju vas najnoviji wellness i spa trendovi prilagođeni posebnostima dalmatinskog podneblja.  White Spa nudi pregršt kozmetičkih tretmana, prostor za opuštanje i rekreaciju u infinity bazenima, dok se Black Spa odlikuje turskim Hamamom koji se proteže do 700 m2, sa sauna područjem i prostorima za masažu i tretmane tijela.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Welcome Home domaćin

Jedinstvena Falkensteiner wellness filozofija koristi vodu kao glavni element zdravog života - vodena terapija, kao i razne vrste masaža, jako dobro utječe na opuštanje i obnovu energije. Iako je Orijent poslužio kao inspiracija, u tretmanima kupanja i pročišćavanja koristi se autohtono dalmatinsko bilje koje potiče detoksikaciju i regeneraciju te ima antiage učinak.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Bogata ponuda sportskih i rekreativnih programa

A kad poželite istraživati ljepote dalmatinske obale, na raspolaganju vam stoji vrhunski Yacht service koji uključuje preuzimanje plovila direktno ispred hotelskog kompleksa i iskusnog lokalnog skipera koji poznaje najskrovitije uvale i najbolje konobe, a vrhunska 12 metarska jahta s velikom platformom za kupanje, kuhinjom i 2 kabine zadovoljit će i one najzahtjevnije.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

HolidayCheck Top Hotel Award 2016

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera
 

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera


PROČITAJ I OVO


 >> Falkensteiner Hotel & Spa Iadera – luksuzni odmor samo za vas

>> Wellness Hotela & Spa Iadera: Tretmani inspirirani Orijentom i mediteranskim biljem

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.