Wellness

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera – luksuzni odmor samo za vas

Smješten u prekrasnoj Punta Skali, nedaleko od Zadra, luksuzni hotel Iadera hotelske grupacije Falkensteiner nudi nebrojene mogućnosti za relaksaciju i potpuni odmor

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera – luksuzni odmor samo za vas

Hotel & Spa Iadera član je premium Falkensteiner kolekcije, a njegov Acquapura Spa pruža se na 6000 m2. Za vrhunski lifestyle dizajn pobrinuli su se svjetski priznati arhitekti Boris Podrecca i Mattheo Thun koji su, inspirirani dubokim plavetnilom Jadrana, ujedinili jasne, suzdržane linije s mediteranskim bojama, stvarajući elegantno ozračje i otmjen ambijent.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera – luksuzni odmor samo za vas

Na 6000 m2 Acquapura Spa razmazite sva osjetila! White Spa nudi pregršt kozmetičkih tretmana, prostor za opuštanje i rekreaciju u infinity bazenima, dok se Black Spa odlikuje turskim Hamamom koji se proteže do 700 m2, sa sauna područjem i prostorima za masažu i tretmane tijela. Jedinstvena Falkensteiner wellness filozofija koristi vodu kao glavni element zdravog života, a inspirirana je Orijentom i iscjeljujućom snagom kristala i dragog kamenja, po kojima su prostorije za tretmane dobile naziv.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera – luksuzni odmor samo za vas

Odlična hrana sastavni je dio odmora, a Iadera se sa svojim kozmopolitskim kulinarstvom i u tom polju bez problema drži na vrhu. U Restoranu Jadran možete uživati u mediteranskoj i regionalnoj kuhinji kao i u fantastičnom pogledu na prekrasno Jadransko more. U elegantnom À la carte Restoranu Bracera možete uživati u plodovima Jadranskog mora, a konoba Planika koja nudi opuštenu i živahnu atmosferu tipične dalmatinske konobe s ponudom jednostavnih jela te domaće janjetine ispod peke.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera – luksuzni odmor samo za vas

Ljepote dalmatinske obale najbolje se mogu doživjeti upravo s mora, stoga hotel nudi i vrhunski Yacht service koji uključuje preuzimanje plovila direktno ispred hotelskog kompleksa, iskusnog lokalnog skipera koji poznaje najskrovitije uvale i najbolje konobe, a vrhunska 12 metarska jahta s velikom platformom za kupanje, kuhinjom i 2 kabine, zadovoljit će i one najzahtjevnije.

Hotel & Spa Iadera svojim je dizajnom i uslugom koja teži individualnom pristupu svakom gostu u Hrvatskoj postavila nove standarde luksuznog odmora. Welcome home!

www.falkensteiner.com

 


 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.