Promo

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera - luksuzne počitnice samo za vas

Navdušujoča arhitektura, neprekosljiv dizajn, prvovrstne storitve, vrhunska alpsko-jadranska kuhinja in mediteranska očarljivost,nudijo ekskluzivno počitniško oazo, ki postavlja nove standarde

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera - luksuzne počitnice samo za vas
Hotel & Spa Iadera je član premium Falkensteiner kolekcije, njegov Acquapura Spa, edini na Hrvaškem, se razteza na 6000 m2. Za vrhunski lifestyle dizajn sta poskrbela svetovno znana arhitekta Boris Podrecca in Mattheo Thun, ki sta navdihnjena z modrino Jadrana, združila jasne, zadržane linije z mediteranskimi barvami in tako ustvarila elegantno vzdušje in imeniten ambient.
 
Na 6000 m2Acquapura SPA lahko razvajajte vse svoje čute! White Spa ponuja peščico kozmetičnih tretmajev, prostor za sprostitev in rekreacijo v infinity bazenih, medtem ko se Black Spa odlikuje s turškim Hamamom, ki se razteza na 700 m2, s področjem savn in prostori za masažo in tretmaje telesa. Enkratna filozofija Falkensteiner wellnessa kot glavni element zdravega življenja uporablja vodo, navdihnjena pa je z Orientom in zdravilno močjo kristalov in dragih kamnov, po katerih so prostori za tretmaje dobili tudi ime.
 
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera - luksuzne počitnice samo za vas
 
Odlična hrana je sestavni del počitnic in Iadera s svojo svetovljansko kulinariko tudi na tem področju brez težav ohranja svoje mesto na vrhu. V restavraciji Jadran lahko uživate v mediteranski in regionalni kuhinji ter v fantastičnem razgledu na čudovito Jadransko morje. V elegantni À la carte restavraciji Bracera lahko uživate v morskih sadežih Jadranskega morja ali pa izberite konobo Planika, ki nudi sproščeno in živahno vzdušje tipične dalmatinske gostilne, s ponudbo preprostih jedi ter domače jagnjetine pod peko.
 
Lepoto dalmatinske obale lahko najbolje doživite prav z morja, zato hotel ponuja tudi vrhunsko storitev Yacht service, ki vključuje prevzem plovil neposredno pred hotelskim kompleksom, izkušenega lokalnega skiperja, ki pozna najbolj skrite zalive in najboljše konobe, vrhunska 12-metrska jahta z veliko platformo za kopanje, kuhinjo in dvema kabinama, pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne.
 
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera - luksuzne počitnice samo za vas
 
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera je s svojim dizajnom in storitvijo, ki se nagiba k individualnem pristopu do vsakega gosta, na Hrvaškem postavila nove standarde za luksuzne počitnice. Dobrodošli doma!
 
Falkensteiner Michaeler Turizem Group AG, kratko FMTG AG, je ena od vodilnih turističnih družb zasebne narave, ki je prisotna v šestih evropskih državah. Pod eno streho smo združili Hotels & Residences, 30 hotelov in letovišč s 4 in 5 zvezdicami, FMTG - razvoj in svetovalne storitve v turizmu Michaeler & Partner.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.