Lifestyle

Explore Zagreb - prvi interaktivni zagrebački vodič

Turistima u Zagrebu od sada je dostupan interaktivni vodič Explore Zagreb

Explore Zagreb - prvi interaktivni zagrebački vodič
Zagreb svake godine privlači sve veći broj turista koji žele vidjeti, osjetiti i doživjeti jedan od najljepših hrvatskih gradova. Istodobno, mnogi od njih, zaljubljenici su u i moderne tehnologije i svakodnevno traže načine koji bi im olakšali život ili putovanje te skratili vrijeme pretraživanja interneta o najzanimljivijim destinacijama grada. I stoga su se Ivica i Ana Matas iz Stellar Evolutiona domislili načinu da spoje turističku znatiželju i moderne tehnologije te su u svibnju 2015. predstavili prvi zagrebački interaktivni vodič koji možete prelistavati, ali i koristiti neke njegove druge značajke. Naime, skeniranjem QR koda, vodič Explore Zagreb postaje vaš suputnik i priča vam priče o lokacijama ili vas vodi navigacijom do njih. Zagrebom će vas povesti ugodan glas, baš kao da imate svog osobnog vodiča, koji će vam pružiti sve informacije koje ćete zatrebati tijekom boravka u Zagrebu.
 
Ovaj inovativni vodič, dostupan je na više od 60 mjesta u Zagrebu i 20-tak mjesta duž naše obale, a u Stellar Evolutionu su nam prišapnuli kako se, osim zagrebačkog, sprema i izdanje za Jadran. 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.