Vijesti

Dvije prestižne nagrade odlaze u ruke zagrebačkog hotela Esplanade

Hotel Esplanade dobitnik je Luxury Travel Guide Award za najbolji Klasični hotel godine i Trip Advisor Traveller's Choice Award za 2017. godinu

Dvije prestižne nagrade odlaze u ruke zagrebačkog hotela Esplanade

Hotel Esplanade može se pohvaliti da je ovih dana primio čak dvije prestižne nagrade. Ugledni Luxury Travel Guide proglasio je hotel Esplanade najboljim klasičnim hotelom za 2017. godinu, dok je Trip Advisor prema odličnim recenzijama svojih korisnika i ove godine uvrstio zagrebačku ljepoticu u svega 1% najboljih hotela u svijetu uručivši mu tako Travellers's Choice Award za 2017. godinu.

- Ove nagrade veliko su priznanje našoj težnji ka izvrsnosti u pružanju vrhunske usluge gostima i zaista su veliko postignuće, posebice zbog toga što odražavaju istinsko iskustvo gostiju i zadovoljstvo visokom razinom usluge. Ove kao i prethodne nagrade koje je hotel već osvojio, poput World Luxury Hotel Awards, Conde Nast Traveller Gold List i Readers’ Choice Awards, Expedia Insiders Select, World Travel Awards i dr., čine me ponosnim na kolege koji zaslužuju ova velika priznanja kao potvrdu za predani rad i ljubav koju svakodnevno iskazuju prema ovom zagrebačkom hotelu. - istaknuo je Ivica Max Krizmanić, generalni direktor hotela Esplanade.

Luxury Travel Guide ekskluzivni je informativni resurs bogatih svjetskih putnika koji dodjeljuje LTG nagrade samo najboljim hotelima i smještajnim kapacitetima u Europi sa strogim kriterijima usmjerenim na inovacije, dizajn, kvalitetu soba, gastronomska postignuća, izvrsnost usluge, upotrebu tehnologije, brigu o održivom razvoju, marketingu, brendingu, zadovoljstvu zaposlenika i lokaciji. Ova prestižna publikacija u svijetu luksuznih putovanja navela je u svojoj objavi kako je zagrebačka Esplanada prepoznata upravo po tome što objedinjuje klasiku i glamour art decoa s tradicijom i suvremenim dizajnom 21. stoljeća prilagođenu modernom putniku. Kerry Payne, predstavnica Luxury Travel Guidea, komentirala je nagradu uručenu Esplanadi - U hotelijerstvu sam više od 5 godina i nikad nisam naišla na toliko elegantan hotel kao što je Esplanade Zagreb Hotel. Pročitala sam mnoge osvrte gostiju i baš svi su bili 5*.

Trip Advisor najveći svjetski turistički servis za ocjenu kvalitete usluga u turizmu dodjeljuje jednom godišnje prestižni Travellers's Choice Award i to vrlo maloj grupi najboljih smještajnih kapaciteta u svijetu prema recenzijama svojih korisnika. Esplanade već nekoliko godina zaredom ima čast primati ovu nagradu, a na Trip Advisoru od samog početka drži visoku ocjenu kvalitete zajedno sa svojim restoranima čime dokazuje dosljednost u pružanju vrhunske usluge.

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.