Vijesti

U Hrvatsku stigla Affidea – vodeći investitor u zdravstveni sustav

U društvu mnogobrojnih uglednih gostiju predstavljena je nova poslovna filozofija tvrtke Affidea

U Hrvatsku stigla Affidea – vodeći investitor u zdravstveni sustav

U petak je u Zagrebu brojnim uglednim gostima predstavljena nova poslovna filozofija i vizualni identitet tvrtke Affidea. Euromedic, pan-europski medicinski lider, postao je Affidea kako bi stvorio jedinstven i svjetski prepoznatljiv identitet te podigao razinu kvalitete svojih usluga diljem Europe. Affidea je kao Euromedic u Hrvatskoj djelovala već osam godina, s Poliklinikom Dr. Kalajžić u Splitu i Poliklinikom Maja i Krešimir Čavka u Zagrebu. Riječ je o jednom od najvećih investitora i pružatelja usluga u sustavu zdravstvene skrbi u okviru javno-privatnog partnerstva u Europi, a time i u Hrvatskoj.

U prisustvu uglednih liječnica i liječnika te poslovnih partnera, Affidea partyu pridružila se i posebna gošća večeri, Tereza Kesovija. Brojni gosti, među kojima su bili i dr. Igor Skljarov, dr. Ksenija Nikolić, dr. Vlatka Čavka, dr. Mislav Čavka, dr. Krešimir Čavka, dr. Rajko Tončić, dr. Vladimir Kovač, dr. Davor Duvančić, dr. Vesna Čubrić i dr. Ivan Karlak, izrazili su tako podršku Affidei dolaskom na svečani događaj u Zagreb Eye.

Strategiju Affidee predstavio je njen autor, poznati brend strateg, Peter Economides, čiji je fokus usmjeren na strategijske odgovore oko promjenjivosti kulture, potrošačke navike i ponašanja te izazove regionalnog i globalnog širenja. Economides je bio zadužen i za strukturu globalnog menadžmenta i provođenje kampanje Think Different nakon povratka Stevea Jobsa u Apple.

Affidea je glavni lider i inovator u zdravstvenim sustavima u čak četrnaest europskih zemalja među kojima se nalazi i Hrvatska. Kako bi zadovoljila najviše međunarodne kriterije i potrebe svojih korisnika, Affidea se konstantno prilagođava svjetskim i europskim standardima struke vođena krilaticom - ništa nije važnije od zdravlja.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.