Turistička ponuda

Doček Nove godine inspiriran Mediteranom u Falkensteiner hotelu

Doživite nezaboravan novogodišnji doček u opuštajućem mediteranskom ambijentu Falkensteiner hotela Club Funimation Borik u Zadru uz najbolje kulinarske delicije i šampanjac, vatromet, tombolu i wellness tretmane

Doček Nove godine inspiriran Mediteranom u Falkensteiner hotelu
Vrijeme je iščekivanja, darivanja, uživanja u svečanim gozbama i opuštanja u krugu svojih najmilijih. U Falkensteiner hotelu Club Funimation Borik i ove su godine pripremili blagdansku ponudu kojoj nećete moći odoljeti! U zadivljujućoj uvali pronađite savršen spoj zabave i opuštanja za cijelu obitelj.
 
Slavlje započnite već na Staru godinu uz popodnevni SPA event, a potom nastavite na večernjoj zabavi uz mediteranske delicije i ekskluzivna vina plešući uz glazbu uživo do ranih jutarnjih sati. Veličanstveni vatromet koji s čašom vrhunskog šampanjaca ili kuhanog vina možete promatrati iz hotela tik uz more, tombola s atraktivnim i vrijednim nagradama te tematski kokteli na Tramontana baru večer će učiniti još zanimljivijom i nezaboravnom.
 
Novu godinu započnite sa stilom, uživajte u kasnom doručku te se potom nagradite opuštajućim tretmanima s aromatičnim mediteranskim biljem u nagrađivanom Acquapura SPA. Za to vrijeme mališani se mogu zabavljati na raznim aktivnostima osmišljenima posebno za njih.
 
Zadnji dan iskoristite za čaroban Advent u Zadru. Bogati zabavni program, razna kulturna, tradicionalna i kulinarska događanja te posebni mediteranski ugođaj, jednom riječju veselje na svakom koraku!
 
Više o ponudi pročitajte na falkensteiner.com/hr.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.