Vijesti

Dirketni letovi iz Zagreba za Barcelonu i Lisabon u listopadu su još povoljniji

U sklopu mjesečne akcije Pogledaj u oblake, uz Croatia Airlines letite povoljnije do Lisabona i Barcelone

Dirketni letovi iz Zagreba za Barcelonu i Lisabon u listopadu su još povoljniji

Croatia Airlines, u sklopu mjesečne akcije Pogledaj u oblake u listopadu, nudi vam povoljnije cijene aviokarata za Barcelonu i Lisabon.

Povratne aviokarte za izravne letove iz Zagreba u Barcelonu možete kupiti po cijeni već od 139 eura, a za letove iz Zagreba u Lisabon već od 155 eura.

Croatia Airlines u ta nezaobilazna turistička odredišta, atraktivna u sva godišnja doba, leti veći dio godine. U Barcelonu možete otputovati četvrtkom i nedjeljom do 13.siječnja te uživati u osobitostima arhitektonskih zdanja i noćnom životu. Vrijedi posjetiti i Lisabon, ponedjeljkom i petkom do 14. siječnja jer taj je grad nazvan Kraljicom mora i jedna je od najljepših europskih prijestolnica.

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Stoga posjetite
www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i poletite u ove atraktivne destinacije!

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.